Κροατία: 184 τραγούδια για το Dora 2022!

Τρεις μέρες μετά το πέρας της προθεσμίας για τον εθνικό τελικό της χώρας Dora 2022, ο Κροατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας HRT αποκάλυψε τον ακριβή αριθμό των τραγουδιών που υποβλήθηκαν.

Ένα σύνολο 184 τραγουδιών είχε κατατεθεί για την πρώτη φάση της Κροατικής εθνικής επιλογής μέχρι και τις 12 Δεκεμβρίου. Το HRT σημείωσε πως αυτός είναι ο μεγαλύτερος αριθμός συμμετοχών που έχουν υποβληθεί από τότε που επέστρεψε το Dora.

Από αυτά τα 184 τραγούδια, 14 θα επιλεγούν από το HRT, την Κροατική Μουσική Ένωση και την Κροατική Κοινώτητα Συνθετών για να διαγωνισθούν στον τελικό του Dora 2022 το Φεβρουάριο. Ο νικητής της Κροατικής επιλογής θα καθοριστεί από την ψήφο κοινού και επιτροπής.

Ο δημόσιος φορέας της χώρας θα δημοσιεύσει τους “μνηστήρες” της Κροατικής εκπροσώπησης στις 17 Δεκεμβρίου.

Οι κανόνες του Dora 2022 έχουν ανανεωθεί. Πλέον το νικητήριο τραγούδι δε θα μπορεί να υφίσταται σημαντικές τροποποιήσεις, ενώ μικρές παρεμβάσεις στο κομμάτι θα επιτρέπονται με άδεια του HRT.

Πέρσι η Κροατία εκπροσωπήθηκε από την Albina και το τραγούδι Tick-Tock, το οποίο δεν κατάφερε να προκριθεί από τον 1ο Ημιτελικό, καθώς τερμάτισε 11ο με 110, μόλις 5 βαθμούς πίσω από τη 10η Νορβηγία.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun.com για όλα τα νέα σχετικά με την Κροατία και τις υπόλοιπες 40 χώρες του ερχόμενου διαγωνισμού στο Τορίνο τηςν Ιταλίας το Μάιο του 2022!

Πηγή: Eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *