Μαυροβούνιο: Στις 4 Ιανουαρίου η ανακοίνωση του εκπροσώπου!

Το Μαυροβούνιο επιστρέφει στον 66o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και όπως αναφέρει επίσημη ανακοίνωση του εθνικού τηλεοπτικού φορέα RTCG, o εκπρόσωπος που επιλέχθηκε εσωτερικά θα γίνει γνωστός στις 4 Ιανουαρίου.

Ποιος θα είναι ο εκπρόσωπος του Μαυροβουνίου στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision θα γίνει γνωστό την Τρίτη 4 Ιανουαρίου, όταν στο πρωινό πρόγραμμα του TVCG θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για τις εργασίες της επιτροπής επιλογής από την πρόεδρό της Stana Salgo, μουσική επιμελήτρια του Ράδιο Μαυροβούνιο.

Στην εσωτερική διαδικασία επιλογής συμμετείχαν 30 δημιουργοί με 24 πλήρεις προτάσεις, με στόχο την εκπροσώπηση της χώρας στον μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ στον κόσμο. Η δεκαμελής επιτροπή εμπειρογνωμόνων που ανέλαβε να αναδείξει την καλύτερη πρόταση ολοκληρώνει τις εργασίες της σήμερα, 31 Δεκεμβρίου.

Η τελευταία συμμετοχή του Μαυροβουνίου ήταν στο Τελ Αβίβ το 2019 με τους D mol και το “Heaven”, που τερμάτισε στη 16η θέση του Ημιτελικού, συγκεντρώνοντας 46 βαθμούς.

Πηγή: RTCG

Φωτογραφία: THOMAS HANSES

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Μαυροβουνίου στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *