Μολδαβία: Ξεκίνησε η υποβολή συμμετοχών για το 2022!

Όπως κάθε χώρα προετοιμάζεται για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision, έτσι ήρθε και η σειρά της Μολδαβίας να ξεκινήσει την υποβολή προτάσεων για το 2022. Ο δημόσιος φορέας, TRM ξεκίνησε την διαδικασία από σήμερα, Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου και όσοι θέλουν να εκπροσωπήσουν τη Μολδαβία στον διαγωνισμό μπορούν να υποβάλλουν την πρόταση τους.

Σύμφωνα με τους Κανονισμούς, οι υποψήφιοι θα υποβάλουν αίτηση εγγραφής, περιγραφή του έργου, ηχητικό υλικό για ψηφιακή υποστήριξη και κατάλογο υλικών έως τις 24 Ιανουαρίου 2022, στις 17:00 στην πύλη www.eurovision.md ή στο Eurovision 2022 Collection Center (mun. Chisinau , Hânceşti 64 road, TV Moldova 1). Ο φάκελος συμμετοχής θα συνοδεύεται από επιστολή προθέσεων και τη λίστα του υλικού που παρουσιάζεται.

Σύμφωνα με το TRM, άνω των 16 χρονών ερμηνευτές μπορούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό. Τα τραγούδια, που θα υποβληθούν στον διαγωνισμό, μπορεί να έχουν διάρκεια έως και 3 λεπτά, πρέπει να είναι πρωτότυπα και να μην έχουν παρουσιαστεί δημόσια μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2021.

Φέτος, η εθνική επιλογή της Μολδαβίας στην Eurovision 2022 θα πραγματοποιηθεί σε δύο στάδια:

  1. Την εξέταση των υποβολών (25-28 Ιανουαρίου 2022)
  2. Τη ζωντανή ακρόαση των διαγωνιζόμενων (29 Ιανουαρίου 2022).

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις διατάξεις των κανονισμών, ο φορέας θα αποφασίσει εάν θα διοργανώσει τον Εθνικό Τελικό στις 5 Μαρτίου 2022.

To 2021, την Μολδαβία εκπροσώπησε η Natalia Gordienko με το “Sugar”, όπου κατέληξε στην 13η θέση του Τελικού.

https://www.youtube.com/watch?v=5I_1GTehgkI&ab_channel=EurovisionSongContest

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Μολδαβίας στην Eurovision 2022!

Πηγή: TRM

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *