Ουκρανία: Ξεκίνησε η υποβολή συμμετοχών για τον εθνικό τελικό!

Όπως κάθε χώρα προετοιμάζεται για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision, έτσι ήρθε και η σειρά της Ουκρανίας να ξεκινήσει την υποβολή προτάσεων για το 2022. Η Ουκρανία θα επιλέξει τον εκπρόσωπο της μέσω εθνικού τελικού.

Η επιλογή θα αποτελείται από δύο στάδια:
Το πρώτο στάδιο ξεκίνησε από σήμερα 14.12.2021 έως 24.01.2022. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην επιλογή οφείλουν, να αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής τους συμπληρώνοντας τη φόρμα που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.eurovision.ua.

Στην δεύτερη φάση, μόνο 8 άτομα θα συνεχίσουν να συμμετέχουν στο επόμενο στάδιο της επιλογής. Οι 8 φιναλίστ πρέπει να συμμετάσχουν στην επιλογή σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας με τον ουκρανικό ραδιοτηλεοπτικό φορέας Suspline που θα αναλάβει την εκπροσώπηση. Η λίστα των Φιναλίστ δημοσιεύεται στις ιστοσελίδες του Suspline και του eurovision.ua το αργότερο έως τις 24 Ιανουαρίου 2022. Η απόφαση για τον καθορισμό των Φιναλίστ θα είναι οριστική.

Ο τελικός θα πραγματοποιηθει τον Φεβρουάριο στο Κίεβο. Ο Suspline θα καθορίσει τα μέλη της κριτικής επιτροπής όπου θα είναι άτομα που είναι έγκριτοι ειδικοί στον τομέα της μουσικής ή/και της μουσικής βιομηχανίας.
Ο Νικητής του Εθνικού Τελικού θα ορίζεται από την κριτική επιτροπή και το κοινό, σύμφωνα με τους κανόνες ψηφοφορίας, που θα αναρτηθούν.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τους κανονισμούς για την εκπροσώπηση της Ουκρανίας ΕΔΩ.

To 2021, την Ουκρανία εκπροσώπησαν το συγκρότημα Go_A  με το “Shum”, όπου κατέληξαν στην πέμπτη θέση του Τελικού.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *