Πολωνία: Στις 15 Ιανουαρίου η ανακοίνωση του εκπροσώπου για την Eurovision 2022!

Η πολωνική ραδιοτηλεόραση, TVP, θα ακολουθήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τρίτη τα τελευταία τέσσερα χρόνια την ίδια συνταγή. Όπως συνέβη και πέρσι έτσι και φέτος, ο ερμηνευτής που θα διαγωνιστεί στην 66η Eurovision θα προκύψει μέσα από εσωτερική επιλογή.

Τόσο το τραγούδι όσο και ο καλλιτέχνης θα επιλεγούν με εσωτερική επιλογή, με τους ιθύνοντες του TVP να επιθυμούν την επιστροφή της χώρας στον μεγάλο τελικό και τα θετικά αποτελέσματα. Ας μην ξεχνάμε πως η κραταιά χώρα της Ανατολικής Ευρώπης είναι μία από τις χειρότερες στατιστικά στον διαγωνισμό, με τρία μόλις πλασαρίσματα στο Top 10 σε 24 συμμετοχές.

Η υποβολή συμμετοχών για τους ενδιαφερόμενους ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε το βράδυ της 20ης Νοεμβρίου. Τα αρχικά σχέδια, ήθελαν ο εκπρόσωπος της χώρας, να ανακοινώνεται στις 2 Ιανουαρίου, αλλά η δημόσια τηλεόραση της χώρας αποφάσισε να παρατείνει την αγωνία.

Έτσι, ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Πολωνία στη Eurovision 2022 θα ανακοινωθεί στις 15 Ιανουαρίου, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στους κανονισμούς που αναδημοσίευσε το TVP.

Την Πολωνία εκπροσώπησε στο Ρότερνταμ ο Rafal, με το τραγούδι The Ride, χωρίς όμως να καταφέρει να προκριθεί στον τελικό.

https://youtu.be/Uy6TeDNvSGo

Μέχρι να ανακοινωθεί ο εκπρόσωπος της χώρας, μπορείτε να διαβάσετε τους καλλιτέχνες που θα μπορούσαν να πάρουν το χρίσμα για την Πολωνία στην Eurovision 2022.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο σας διαγωνισμό!

Πηγή: TVP

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *