Σλοβενία: Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα ανακοινωθούν οι καλλιτέχνες του ΕΜΑ 2022!

Πριν από μερικές ώρες, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Σλοβενίας, RTV SLO, αποκάλυψε ότι οι καλλιτέχνες του ΕΜΑ 2022 θα ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα αναφέρουν: 

Όπως γνωρίζετε οι Κανόνες του EMA 2022 λένε ότι οι επιλεγμένοι καλλιτέχνες πρέπει να ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, δηλαδή την Δευτέρα. Δεδομένου ότι έχουμε «εσωτερικές» πληροφορίες, αυτό μπορεί να συμβεί ήδη από το Σαββατοκύριακο‼ «Δεν μπορούμε να περιμένουμε».

Υπενθυμίζουμε ότι το EMA 2022 θα αποτελείται από δύο ημιτελικούς και έναν τελικό. Σε κάθε ημιτελικό, οκτώ καθιερωμένοι καλλιτέχνες και δύο καλλιτέχνες από το EMA FREŠ θα διαγωνιστούν για να περάσουν στον τελικό. Η ψηφοφορία του κοινού θα επιλέξει τους τρεις φιναλίστ και μια κριτική επιτροπή θα επιλέξει άλλους τρεις. Στον τελικό, πενταμελείς επιτροπή (50%) και η ψηφοφορία του κοινού (50%) θα αποφασίσουν ποιος από τους 12 φιναλίστ θα εκπροσωπήσει τη Σλοβενία ​​στο Τορίνο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Σλοβενίας στην Eurovision 2022!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *