Σουηδία: Τα πρώτα στοιχήματα για το Melodifestivalen | Φαβορί δύο Eurostars!

Μπορεί ουσιαστικά να έχουν μεσολαβήσει μόλις δύο ημέρες από την ανακοίνωση των υποψηφίων στο Melodifestivalen 2022, αλλά ήδη τα πρώτα στοιχήματα για τον νικητή έχουν κάνει την εμφάνιση τους, παρότι θα κάνουμε δύο μήνες ακόμη για να ακούσουμε τα τραγούδια του πρώτου ημιτελικού!

Τα δύο φαβορί για την νίκη είναι ο John Lundvik και ο Robin Bengtsson, αμφότεροι πρώην εκπρόσωποι της Σουηδίας στο Διαγωνισμό.

Ο Lundvik, θα συμμετάσχει με ένα τραγούδι στα σουηδικά, με έναν εκ των συνθετών, τον Benjamin Rosenbohm, που είναι μέλος των Ben & Tan από τη Δανία, που νίκησαν στο Melodi Grand Prix 2020, αλλά τελικά δεν εκπροσώπησαν ποτέ τη Δανία λόγω της αναβολής του διαγωνισμού εκείνη τη χρονιά.

Ο Bengtsson, θα συμμετάσχει με ένα ερωτικό τραγούδι στα αγγλικά, έχοντας στην ομάδα των συνθετών του τον εκπρόσωπο της Εσθονίας στο Διαγωνισμό το 2019, Victor  Crone.

Στην δεύτερη θέση βρίσκονται μαζί οι Anders Bagge, Klara Hammarström και LIAMOO. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2010, Anna Bergendahl και ο αγαπητός σε πολλούς Omar Rudberg.

*Από τη λίστα λείπει ο THEOZ

Να σημειώσουμε εδώ ότι τα στοιχήματα αυτής της περιόδου βασίζονται μόνο στα ονόματα των καλλιτεχνών. Αν τα συγκρίνουμε με τις προηγούμενες χρονιές και πάντα για τη συγκεκριμένη στιγμή, παρατηρούμε ότι οι μόνες χρονιές που βγήκαν αληθινά τα στοιχήματα, ήταν το 2014 και το 2015.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Melodifestivalen 2022 έχει ως εξής:

  • Ο 1ος Ημιτελικός 5 Φεβρουαρίου
  • Ο 2ος Ημιτελικός 12 Φεβρουαρίου
  • Ο 3ος Ημιτελικός 19 Φεβρουαρίου
  • Ο 4ος Ημιτελικός 26 Φεβρουαρίου
  • Ο 5ος Ημιτελικός 5 Μαρτίου
  • Ο Τελικός 12 Μαρτίου

Ο Oscar Zia θα παρουσιάσει το Melodifestivalen 2022. Επιπλέον, η περιοδεία του φεστιβάλ επιστρέφει, με τον τελικό να πραγματοποιείται στη Στοκχόλμη στο Friends Arena! Μετά την έναρξη στο Malmö το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, το Melodifestivalen θα συνεχίσει σε Γκέτεμποργκ, Linköping, Lidköping, Örnsköldsvik και τέλος στη Στοκχόλμη.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Σουηδίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *