Τσεχία: Δείτε τις live εμφανίσεις και ψηφίστε!

Για μία εβδομάδα, μέχρι δηλαδή και τις 15 Δεκεμβρίου θα έχουν προθεσμία οι Τσέχοι, αλλά και οι υπόλοιποι fans του διαγωνισμού, που επιθυμούν να ψηφίσουν το τραγούδι με το οποίο η χώρα της κεντρικής Ευρώπης θα συμμετάσχει στην Eurovision 2022.

Ξεκίνησε η ψηφοφορία στην Τσεχία

Η δημόσια τηλεόραση δίνει την δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να ψηφίσει το αγαπημένο του τραγούδι. Η ψήφος της διαδικτυακής ψηφοφορίας θα καθορίσει κατά 50% το τελικό αποτέλεσμα, με το μισό εξ αυτών να αφορά αποκλειστικά τους ψήφους που θα προέλθουν από διαδικτυακούς χρήστες εντός Τσεχίας και το υπόλοιπο μισό να αφορά τις διαδικτυακές ψήφους που θα προέλθουν από το εξωτερικό. Το υπόλοιποι 50% του αποτελέσματος θα καθορισθεί από την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής (εγχώρια και διεθνής).

Για να ψηφίσετε επισκεφθείτε την σχετική ιστοσελίδα ΕΔΩ

Σας υπενθυμίζουμε ότι μετά την αξιολόγηση των 150 συμμετοχών που υποβλήθηκαν, το εισιτήριο της Τσεχίας για το Τορίνο διεκδικούν οι εξής

(Μπορείτε να ακούσετε τα τραγούδια πατώντας στους τίτλους των κομματιών):

  1. Annabelle – Running Out Of Freakin Time
  2. Elis Mraz – Imma Be
  3. Jordan Haj & Emma Smetana – By Now
  4. GIUDI – Jezinky
  5. Skywalker – Way Down
  6. The Valentines – Stay or Go
  7. We Are Domi – Lights Off

Η Τσεχία στον διαγωνισμό της Eurovision

Η Τσεχία δεν είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη χώρα στο διαγωνισμό της Eurovision. Έκανε το ντεμπούτο της το 2007 όπου τερμάτισε μόλις στην τελευταία θέση του ημιτελικού και μετά από ένα σερί κακών αποτελεσμάτων έκανε ένα διάλειμμα απ’ τον διαγωνισμό από το 2010 μέχρι το 2014, για να επιστρέψει το 2015. Από το 2016 έως το 2021, έχει βρεθεί  τρεις φορές στον Τελικό, με καλύτερη θέση την έκτη όταν την χώρα εκπροσώπησε ο Mikolas Josef με το τραγούδι “Lie to Me”.

Πολύ σύντομα θα γνωρίζουμε το δεύτερο τραγούδι για την Eurovision 2022, ποιο πιστεύετε πως θα είναι;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την τσεχική συμμετοχή στην Eurovision 2022.

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Top 3
    1. Ψήφισα Jordan Haj & Emma Smetana – By now: Το τραγούδι έχει πολύ όμορφη ενορχήστρωση, απλή αλλά λειτουργική και περνάει ένα συναίσθημα θαλπορής. Μου αρέσει πολύ το ακούω και στο Spotify.
    2. Elis Mraz – Imma Be: Σαν τραγούδι ειλικρινά καθόλου του γούστου μου (Λατίνο – χορευτικά ποπ κλπ), ΟΜΩΣ: η κοπέλα έχει απίστευτη παρουσίαση στη σκηνή και με κράτησε να δω ολόκληρο το τριλεπτο του βίντεο της. Της το δίνω αυτό και μπράβο της!
    3. We Are Domi – Lights Off: Ένα όμορφο τραγούδι με ωραία και σκοτεινά κουπλέ. Το ρεφρέν οκ.

    Γενικά μια όμορφη συλλογή τραγουδιών, μπράβο στην Τσεχία για τις διαφορετικές επιλογές της και την ποιότητα των συμμετοχών.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *