Χάρης Βαρθακούρης: ”Ήθελα να πάω στη Eurovision ως συνθέτης”!

Στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Apha, Super Κατερίνα, μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης για την συμμετοχή του στο J2US, για την υποψηφιότητα του αδερφού του, Good Job Nicky για την εκπροσώπηση της χώρας μας στην Eurovision 2022, αλλά και για την Amanda Georgiadi Tenfjord.

O Χάρης Βαρθακούρης ανέφερε πως ήθελε να βρεθεί στην Eurovision, στο παρελθόν.

Κάποια στιγμή σκέφτηκα να πάω στην Eurovision ως συνθέτης. Έχω δώσει και τραγούδι.

Τι δήλωσε για Good Job Nicky και Amanda Georgiadi Tenfjord;

Δεν έχω ακούσει το τραγούδι που επιλέχθηκε ώστε να έχω και ένα σημείο αναφοράς και να πω καταπληκτικό τραγούδι ή μια υπέροχη φωνή. Την κοπέλα δεν την ξέρω. Ξέρω μόνο το τραγούδι που έστειλε ο αδερφός μου. Δεν ξέρω τι βρήκαν στο τραγούδι της Αμάντας, και δεν το λέω με κακό τρόπο, οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες. Υποθέτω τα κριτήρια ήταν αξιοκρατικά. 

Τι αποκάλυψε για το τραγούδι του Good Job Nicky;

Το τραγούδι του αδερφού μου το άκουσα από την πρώτη στιγμή. Είναι στο στυλ του. Όταν ακούσω και το τραγούδι που επιλέχθηκε θα μπορώ να καταλάβω αν είναι καλύτερο.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας, ο Νικόλας πρότεινε ένα mid tempo, κινηματογραφικό θα λέγαμε κομμάτι, το οποίο υπογράφει ο ίδιος, αλλά και ο Ερμής Γεραγίδης.

Μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις του Χάρη Βαρθακούρη στο παρακάτω βίντεο:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Καποιες φορες θελοντας να βοηθησουμε καποιο αγαπημενο μας προσωπο αθελα μας του κανουμε κακο ετσι συνεβη στην περιπτωση του good job Nicky oι δηλωσεις του χαρη βαρθακουρη πηρα καποια τηλεφωνα χωρις αρχικα να διευκρινιζει που κατι που ξεκαθαρισε σχεδον αμεσως λεγοντας πως ειχε επικοινωνια με τον φωκα εφοσον ενδιαφεροταν να αναλαβει τον αδελφο του σε ενδεχομενη επιλογη και οι καταγγελιες του γκανου δημιουργησαν πιστευω καποια προβληματα στην συγκεκριμενη υποψηφιοτητα. Οσο για τις δηλωσεις που εκανε τωρα οτι δεν εχει ακουσει το τραγουδι για να πει αν ειναι ωραιο η εαν η εκπροσωπος εχει υπεροχη φωνη θα διαφωνησω ως προς την φωνη γιατι σιγουρα θα εχει δει καποιο βιντεο και η αμαντα γεωργιαδη εχει σαφεστατα καλη φωνη οσο για το τραγουδι αν αξιζε του good job Nicky η της αμαντα γεωργιαδη δεν μενει παρα να περιμενουμε την κυκλοφορια των τραγουδιων.

    Απάντηση
  2. eurodisaster
    eurodisaster says:

    ΟΧΙ, να μην μας κάνει την “τιμή” ο συγκεκριμένος κύριος και δώσει τραγούδι για τη γιουροβίζιον. Όσο για τον αδερφό του, να πάει να εμβολιαστεί πρώτα και μετά να διεκδικήσει την εκπροσώπηση της χώρας του.
    Η Αμάντα μου αρέσει, έχει το δικό της ύφος, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος η εσωτερικότητά της να μην περάσει στον μεσο ακροατή του διαγωνισμού. Θα είναι στοίχημα γι’ αυτήν!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *