Αλβανία: Ακούστε live τα δύο φαβορί του FiK 2021!

Διαθέσιμα είναι από χθες και σήμερα live αποσπάσματα από τις πρόβες των δύο φαβορί του Festivali i Këngës 2021 . 

Συγκεκριμένα χθες 13 Δεκεμβρίου αναρτήθηκε απόσπασμα από την πρόβα του Alban Ramosaj που διεκδικεί την εκπροσώπηση της Αλβανία με το τραγούδι Theje” .

Στη συνέχεια σήμερα ανέβηκε απόσπασμα στο twitter από την πρόβα της Ronela Hajati με το τραγούδι Sekret, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.


Το 60ο  Festivali i Këngës θα πραγματοποιηθεί στις 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου 2021 ενώ την παρουσίαση θα αναλάβουν οι Ardit GjebreaJonida MaliqiXhemi ShehuKlevi Kadilli και Isli Islam(περισσότερα για το φορμάτ της Αλβανικής επιλογής μπορείτε να διαβάσετε εδώ)

Πέρσι η Αλβανία εκπροσωπήθηκε από την Anxhela Peristeri και το τραγούδι “Karma” η οποία προκρίθηκε οριακά καθώς τερμάτισε 10η στον 2ο Ημιτελικό, ενώ στον τελικό περιορίστηκε στην 21η θέση με 57 βαθμούς.

 

Με τη δημοσίευση όλων των τραγουδιούν του φετινού Festivali i Këngës (εδώ) πιστεύετε πως η Αλβανία θα πετύχει καλύτερο πλασάρισμα στο Τορίνο το 2022; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια.

 

Για όλα τα νέα σχετικά με την Αλβανία αλλά και τις υπόλοιπες 40 χώρες της Eurovision 2022 στο Τορίνο της Ιταλίας, μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun.com .

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *