Αλβανία: Απόψε η πρώτη βραδιά του Festivali i Këngës 60!

Η αυλαία για τους εθνικούς τελικούς ενόψει της Eurovision 2022 ανοίγει απόψε στα Τίρανα. Το Festivali i Këngës 60 ξεκινάει επίσημα απόψε, με τη γιορτή της αλβανικής μουσικής να αποτελεί το μέσο για την επιλογή του εκπροσώπου της γειτονικής χώρας στο Τορίνο τον Μάιο.

Συμμετέχοντες

Είκοσι τραγουδιστές θα διαγωνιστούν σήμερα, αύριο και μεθαύριο, με έπαθλο το “χρυσό εισιτήριο” για την Ιταλία και τον 66ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Στην παρακάτω λίστα μπορείτε να δείτε τους συμμετέχοντες του Festivali i Këngës 60 και να ακούσετε τα τραγούδια τους:

Παρουσιαστές

Οι Ardit Gjebrea, Jonida Maliqi, Xhemi Shehu, Klevi Kadilli και Isli Islami θα είναι οι οικοδεσπότες της 60ης γιορτής της αλβανικής μουσικής. Βασικός παρουσιαστής θα είναι ο Ardit Gjebrea, με τους υπόλοιπους τέσσερις οικοδεσπότες να έχουν υποστηρικτικό ρόλο στην παρουσίαση του φεστιβάλ.

Φορμάτ

Απόψε, την πρώτη βραδιά του FiK 60, οι 20 διαγωνιζόμενοι θα ερμηνεύσουν τις συμμετοχές τους. Η δεύτερη βραδιά θα περιλαμβάνει παλαιότερες επιτυχίες του διαγωνισμού, προβάλλοντας έτσι τη μακρόχρονη ιστορία του FiK. Κανένας συμμετέχων δε θα αποκλειστεί από την τρίτη και τελευταία βραδιά, του μεγάλου τελικού της Τετάρτης.

Η πρώτη βραδιά του Festivali i Këngës 60 ξεκινάει στις 21:30 (ώρα Ελλάδας) και μπορείτε να την παρακολουθήσετε πατώντας ΕΔΩ.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *