Δανία: Στις 10 Φεβρουαρίου η ανακοίνωση των καλλιτεχνών του DMGP 2022!

Η δημόσια τηλεόραση της Δανίας, DR,  θα πραγματοποιήσει το DMGP 2022,  το Σάββατο 5 Μαρτίου στο Jyske Bank Boxen στο Henrig, με 8 φιναλίστ. Παρουσιαστές το Dansk Melodi Grand Prix θα είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά οι Tina Müller και Martin Brygmann. 

Σήμερα αποκαλύφθηκε η ημερομηνία που θα μάθουμε τόσο τους υποψήφιους που θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της Δανίας στο Ρότερνταμ αλλά και τα τραγούδια τους. Οι υποψήφιοι και τα τραγούδια τους θα αποκαλυφθούν στις 10 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο DR. Αυτή θα είναι η έκτη έκδοση του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί στο Herning και η τρίτη που θα πραγματοποιηθεί στο Jyske Bank Boxen. Για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια, ζωντανό κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει τον διαγωνισμό και ήδη πωλούνται εισιτήρια αυτή τη στιγμή.

Επίσης πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι οι περσινοί Δανοί συμμετέχοντες Fyr og Flamme θα ανοίξουν το DMGP 2022. Το δίδυμο συμμετείχε στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision του 2021 με το τραγούδι “Øve os på hinanden”. Δυστυχώς, κατέλαβαν την 11η θέση στον ημιτελικό τους.

https://www.youtube.com/watch?v=w2ytONrRyww&ab_channel=EurovisionSongContest

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Δανία στην Eurovision 2022!

Πηγή: Eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *