Ελλάδα: Δεν θα υπάρξει ειδική εκπομπή παρουσίασης της συμμετοχής μας!

Μετά τα fake news του προηγούμενο διαστήματος, που ήθελαν την ΕΡΤ να πραγματοποιεί εθνικό τελικό για την ανάδειξη της συμμετοχής μας στην Eurovision 2022, τώρα έχουμε ένα καινούριο ευφάνταστο σενάριο. Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν δει το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας, η παρουσίαση του τραγουδιού και του καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει τον ερχόμενο Μάιο στο Τορίνο, θα γίνει μέσα από μία ειδική εκπομπή, με παρουσιαστή τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και για μία ακόμη φορά είναι απλά σενάρια επιστημονικής φαντασίας ή απλά διακαείς πόθοι κάποιων…

Μάλιστα κάποιοι προχώρησαν και παρακάτω, γράφοντας ακόμη και για ραντεβού του Φώτη Σεργουλόπουλου την Πέμπτη 9/12 με την διοίκηση της ΕΡΤ, για να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Την Πέμπτη συγκεκριμένα ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρισκόταν εκτός Αθηνών για τα γυρίσματα του Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο, που πραγματοποιούνται στην Ζαχλωρού Καλαβρύτων.

Επιπλέον, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο ραντεβού στο Ραδιομέγαρο. Δεν υπάρχει καμία σκέψη για μία τέτοια έκτακτη- ειδική εκπομπή. Όπως εξάλλου έχετε διαβάσει ξανά μέσα από το Eurovisionfun, η σχετική ανακοίνωση θα λάβει χώρα μέσα από τις ήδη υπάρχουσες εκπομπές της ΕΡΤ (πιθανότατα το Studio 4) ή το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Όπως ακριβώς σας λέγαμε πως δεν υπάρχει περίπτωση να πραγματοποιηθεί εθνικός τελικός, το ίδιο κατηγορηματικοί είμαστε και τώρα, ως προς το ενδεχόμενο μίας ειδικής εκπομπής παρουσίασης, με παρουσιαστή μάλιστα τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τον καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, θα γίνει πιθανότατα μέσα στον Δεκέμβριο. Περισσότερες πληροφορίες για αυτό μπορείτε να διαβάσετε στο προηγούμενο μας άρθρο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun, για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, σε σχέση με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

2 ΣΧΟΛΙΑ
    • Γιάννης
      Γιάννης says:

      Από την μια καλύτερα να βγει τον Γενάρη για να μην “επενδύσουν συναισθηματικά” σε άλλα τραγούδια το κοινό αλλά από την άλλη ίσως καλύτερα να βγει τον Μάρτιο για μείωση πιθανότητας κάποιου ενδεχόμενου κορεσμού μέχρι τον τελικό του διαγωνισμού.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *