Ελλάδα: Με την Amanda Georgiadis Tenfjord στο Τορίνο | Ελπίδες για διάκριση από την ΕΡΤ!

Μέσα από το Studio 4 στην ΕΡΤ1 έγινε πριν από λίγο η πολυαναμενόμενη αποκάλυψη του ονόματος του καλλιτέχνη που θα σηκώσει την ελληνική σημαία το Μάιο στο Τορίνο. Την ανακοίνωση πραγματοποίησε η εκπρόσωπός μας στην Eurovision 2021, Stefania, σε ζωντανή σύνδεση από την Ολλανδία.

H 24χρονη Ελληνονορβηγή Αμάντα Γεωργιάδη, ή Amanda Tenfjord όπως είναι γνωστή καλλιτεχνικά, την οποία πρώτοι σας είχαμε παρουσιάσει ως πιθανή εκπρόσωπό μας στις 7 Ιουνίου 2021, έλαβε επισήμως το χρίσμα για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στις 10, 12 και 14 Μαΐου 2022, στο Τορίνο της Ιταλίας. Στη σκηνή του Pala Alpitour θα ερμηνεύσει μια μπαλάντα γραμμένη από την ίδια σε στίχους και μουσική, υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του Φωκά Ευαγγελινού, ενώ project manager του εγχειρήματος θα είναι ο Ηλίας Κοκοτός.

Η καλλιτεχνική επιτροπή της ΕΡΤ αξιολόγησε τις προτάσεις 25 καλλιτεχνών, με πάνω από 40 τραγούδια και ξεχώρισε τα πέντε καλύτερα με ισάριθμους ερμηνευτές, οι οποίοι πραγματοποίησαν κατ΄ ιδίαν συναντήσεις στο ραδιομέγαρο, με την επιτροπή αλλά και την διοίκηση της ΕΡΤ. Μετά από τις συναντήσεις αυτές, όπου οι υποψήφιοι παρουσίασαν περισσότερες λεπτομέρειες (σκηνική εμφάνιση, προώθηση του τραγουδιού, σχέδια για το βίντεο κλιπ κλπ), η αρμόδια επιτροπή έκρινε ως αρτιότερη και πληρέστερη της πρόταση της Amanda, συνεκτιμώντας πρωτίστως το τραγούδι, αλλά και τους παραπάνω σημαντικούς παράγοντες.

Η επιτροπή απαρτίζεται από τους κάτωθι:

  • Δημήτρης Παπαδημητρίου, μουσικοσυνθέτης – Πρόεδρος
  • Μαρία Κοζάκου, διευθύντρια Δεύτερου Προγράμματος της ΕΡΑ, σχολιάστρια του διαγωνισμού της Eurovision
  • Φώτης Απέργης, διευθυντής ραδιοφωνίας ΕΡΤ
  • Πέτρος Αδάμ, μουσικός παραγωγός
  • Γιάννης Πετρίδης, μουσικός παραγωγός
  • Κωνσταντίνος Μπουρούνης, υπεύθυνος νεανικού προγράμματος της ΕΡΤ
  • Λεωνίδας Αντωνόπουλος, δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός

Τι γνωρίζουμε για το τραγούδι και την πρόταση της Amanda Georgiadis;

Στη σκηνή της Eurovision η Amanda Georgiadis θα παρουσιάσει μία εσωτερική μπαλάντα, γραμμένη από την ίδια σε στίχους και μουσική, που οδηγεί τον ακροατή σε μία έκρηξη συναισθημάτων. Το τραγούδι γράφηκε μετά από τον χωρισμό της, με μία μακροχρόνια σχέση.

Χθες μάλιστα, η Amanda βρέθηκε στο studio μαζί με τον παραγωγό της Bjørn Helge και ορχήστρα εγχόρδων, πιθανότατα για την ηχογράφηση της τελικής εκδοχής του τραγουδιού.

Όταν το έγραφα δεν είχα φυσικά στο μυαλό μου τον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον, αλλά όταν ήρθε η ιδέα να πάρω μέρος στην Ελληνική επιλογή όλοι όσοι ακούσανε το συγκεκριμένο τραγούδι μου είπαν ότι αυτό θα ήταν μια ιδανική συμμετοχή τόσο για την χώρα μου όσο και για εμένα την ίδια.

Amanda

Παραγωγός και ενορχηστρωτής του κομματιού είναι ο Bjørn Helge Gammelsæter, Νορβηγός μουσικός με αρκετές και σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό του.

Είναι τόσο έντονο το συναίσθημα που προκαλεί η μελωδία και η ερμηνεία της Αμάντα που ήθελα η
προσέγγιση στην παραγωγή να είναι όσο πιο αφαιρετική γινόταν.  Η ενορχήστρωση του κομματιού έχει χτιστεί γύρω από την φωνή της Αμάντα ώστε να μη χαθεί η μοναδική χροιά της.

Bjørn Helge Gammelsæter

Την σκηνική της εμφάνιση στο Τορίνο θα αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, που πιστεύει πάρα πολύ στην συμμετοχή της.

Από την πρώτη στιγμή που είδα την Αμάντα και άκουσα το τραγούδι της αισθάνθηκα ότι έχει αυτό το μοναδικό και ιδιαίτερο που ζητάει ο διαγωνισμός της Γιουροβίζιον. Η ίδια η Αμάντα έχει μια ξεχωριστή ομορφιά και μια γοητεία που σε ελκύει από την πρώτη στιγμή που την βλέπεις , ενώ το τραγούδι της δημιουργεί έντονα συναισθήματα τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε μια πολύ ιδιαίτερη σκηνική
παρουσία που θα την κάνει να ξεχωρίσει.

Φωκάς Ευαγγελινός

Σκηνοθέτης του video clip του τραγουδιού θα είναι ο Κώστας Καρύδας, ο ίδιος δηλαδή σκηνοθέτης που ανέλαβε και την Stefania. Ο πετυχημένος σκηνοθέτης μας δίνει και ένα μικρό hint, για το αποτέλεσμα που θα δούμε.

Βρίσκω το τραγούδι εξαιρετικό και την Αμάντα μια κοπέλα με πολύ ιδιαίτερη ομορφιά. Το κομμάτι έχει μια έντονη εσωστρέφεια και πιστεύω ότι κινηματογραφικά θα πρέπει να κινηθώ στην αντίθετη κατεύθυνση για να έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Επειδή αναγνωρίζω ότι στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον τα έθνικ στοιχεία στην μουσική των τραγουδιών είναι παρωχημένα, θα προσπαθήσουμε να περάσουμε το Ελληνικό στοιχείο στο βίντεο κλιπ, όπως κάναμε και πέρσι με την Στεφανία.

Κώστας Καρύδας

 

Ποια είναι η Amanda Georgiadis;

Η 24 χρονή Αμάντα Γεωργιάδη γεννήθηκε στο Όσλο αλλά έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της στα Ιωάννινα, τα οποία επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι καθώς η οικογένεια της διατηρεί σπίτι στην περιοχή.

Στην ηλικία των τριών, οι γονείς της αποφασίζουν να μετακομίσουν στην μικρή πόλη Tenfjord της Νορβηγίας. Εκεί και σε ηλικία πέντε ετών ξεκινάει μαθήματα πιάνου και ασχολείται ερασιτεχνικά με την μουσική, γράφοντας στην εφηβεία τα πρώτα της τραγούδια. Στα 18 της ξεκινάει τις σπουδές της στην ιατρική, ενώ ταυτόχρονα παίρνει μέρος σε διάφορα φεστιβάλ. Εκεί είναι που την ανακαλύπτει και η δισκογραφική εταιρία “Propeller Records”.

Κυκλοφορεί τον πρώτο της EP, “First impression” με το καλλιτεχνικό όνομα Amanda Tenfjord, από την πόλη από την οποία μεγάλωσε και αποσπά εξαιρετικές κριτικές. Το δεύτερο EP της περιλαμβάνει το τραγούδι “Then I fell in love” το οποίο και γνωρίζει μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία παραμένοντας για πάνω από 20 εβδομάδες στο επίσημο τοπ 10 radio chart της Νορβηγίας. Το 2020 το Netflix συμπεριλαμβάνει το τραγούδι της “Troubled Water” στην σειρά “Spinning out”.

Η Αμάντα Γεωργιάδη έχει κατά καιρούς εμφανιστεί στα μεγαλύτερα σόου της Νορβηγίας, από το “Lindmo” το δημοφιλέστερο talk show του κρατικού NRK μέχρι το χιουμοριστικό “p3aksjone”. Επίσης έχει εμφανιστεί σε μερικά από τα σημαντικότερα φεστιβάλ της Ευρώπης όπως το “Reeperbahn Festival” στο Βερολίνο , το “Iceland Airwaves” στο Ρέικιαβικ, το “The Great Escape” στο Brighton του Ηνωμένου Βασιλείου, το
“Eurosonic” στην Ολλανδία.

Το 2020 ανακοινώθηκε ότι η Αμάντα Γεωργιάδη θα εμφανιστεί στο μεγαλύτερο και σημαντικότερο φεστιβάλ της Σκανδιναβίας, το “Roskilde” , το οποίο όμως ακυρώθηκε λόγο της πανδημίας. Το 2017 της απονεμήθηκε ένα από τα “role model awards” στο by:Larm, το σημαντικότερο φεστιβάλ και συνέδριο νέας μουσικής της Σκανδιναβίας.

 

Νωρίτερα από ποτέ και με περισσότερες ελπίδες και προσδοκίες ακόμη και από την φετινή χρονιά, ξεκινά το ταξίδι της για την Eurovision 2022 η ΕΡΤ, με μία ομάδα με όρεξη, διάθεση, αλλά πλέον και εμπειρία.

Ελλάδα και Amanda καλή επιτυχία!

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

44 ΣΧΟΛΙΑ
  1. esc1234
    esc1234 says:

    Δεν μπορώ να εκφράσω άποψη για το τραγούδι και την παρουσίαση καθώς η ΕΡΤ σίγουρα τα έλαβε υπόψιν για να την επιλέξει, όμως η κοπέλα δεν έχει το star quality που έχει η Στεφάνια η οποία έχει πραγματικά καριέρα στην Ολλανδία. Θα ήθελα να την δω να τραγουδάει live.

    Απάντηση
    • Λουκάς
      Λουκάς says:

      Η Στεφάνια ουτε star quality έχει καθώς είναι αγγούρι στη σκηνή, δεν το έχει με το χορό μόνο φωνή έχει, ουτε έχει τρελή καριέρα στη Ολλανδία, κανει πράγματα αλλά δεν είναι στη κορυφή.

      Απάντηση
  2. Stavros
    Stavros says:

    Ήθελα Gjn αλλα και η Αμαντα ειναι καταπληκτικη! Πολλα μπραβο στην ΕΡΤ που ξεκινησε φετος το ταξιδι νωρις και δειχνει οτι και φετος αντιμετωπιζει τον διαγωνισμο με σοβαροτητα. Καλη επιτυχια Amanda!

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αναμενόμενο μετά τη χθεσινή εξέλιξη! Αν όχι εκείνη τότε σαν δεύτερη επιλογή θα ήταν ο GJN. Την Αμάντα τη θεωρώ εξαιρετική επιλογή! Πολύ όμορφη παρουσία, σαν άγγελος, με βελούδινη φωνή και πολύ ωραία δείγματα. Τα χθεσινά λίγα δευτερόλεπτα με τα ενχορδα με έκαναν να αναμένω κάτι πολύ καλό και σαν παρουσία και σαν βαθμολογία (κάτι που επιθυμεί και η ΕΡΤ εμφανώς). Η ανάμειξη του Φωκά και του Κοκοτού μόνο στα θετικά συγκαταλέγεται.
    ΥΓ: θα ήθελα να ακούσω κάτι μεταξύ Βουλγαρίας 2020-21 Λιθουανίας 2018 και Πολωνίας 2016.
    Καλή επιτυχία στην Αμάντα!!

    Απάντηση
  4. just an esc fan
    just an esc fan says:

    Συγχαρητήρια! Προσωπικά, είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος και ήταν η υποψήφια που ήθελα στην σκηνή. Μακάρι να καταφέρουμε να φτάσουμε στην 10άδα για 2η συνεχόμενη φορά!

    Απάντηση
  5. ,(Marizeta)
    ,(Marizeta) says:

    Καλή επιλογή. Πιστεύω πως θα πάμε καλά στο Τορίνο. Κυρίως χαίρομαι που θα είναι μπαλάντα το τραγούδι γιατί από ό, τι φαίνεται φέτος θα έχουμε πολλά ροκ κομμάτια και αυτό θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε.

    Απάντηση
  6. Savvas
    Savvas says:

    Καλή επιτυχία. Από την πρώτη στιγμή μου φάνηκε σαν copy paste της Στεφανιας. Ελπίζω να μην το δουν και οι ψηφοφόροι έξω έτσι. Καλή μας επιτυχία!!!!!

    Απάντηση
  7. Giannis Argyriou
    Giannis Argyriou says:

    Θα κάνω ένα γενικό σχόλιο. Αφενός η ΕΡΤ απέδειξε τις ανοησίες που λέγονταν απο νωρίς, ότι δηλαδή η διαδικασία ηταν στημένη και ότι ο εκπροσωπος ειχε ουσιαστικα επιλεγει απο το καλοκαιρι. Ο Παπαδημητριου ειπε πολυ σημαντικα πράγματα τα οποια καλο ειναι ολοι να τα έχουμε υποψιν τουδε κ στο εξής, προσπαθώντας να ερμηνευσουμε τις αποφάσεις της ΕΡΤ.
    Η αποφαση ελαβε υποψιν το τραγουδι, αλλά φυσικά και την προσωπικοτητα του καλλιτέχνη… Η ΕΡΤ θέλει μια αψογη εκπροσωπηση σε ολους τους τομεις.
    Πάμε τώρα στο σημαντικο. Το τραγούδι. Μιλάμε για ό,τι πιο σύγχρονο έχουμε στείλει ποτέ στον διαγωνισμο. Μια μπαλάντα του 2021, που θα συγκινήσει και θα μιλήσει στις καρδιές όλων των τηλεθεατών. Να πω οτι η ιδέα της σκηνικής παρουσίασης είναι ήδη έτοιμη, απο το μετρ του ειδους φυσικα, Φωκα Ευαγγελινο, που πάλι θα γίνει talk of the town, όπως και φέτος.
    Amanda, ΕΡΤ κ Dream Team θα φέρουν την χώρα και πάλι πολύ ψηλά και θα έχουμε μία επανάληψη των φετινών…Καλή διασκέδαση!

    Απάντηση
    • Savvas
      Savvas says:

      Όλα τέλεια. Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, η φετινή μας σκηνικη παρουσία δεν έλαβε τη τόση θετική ανταπόκριση που περιμέναμε, οπότε ακόμη κι αν έγινε “talk of the town” δεν συνέβη αυτό απαραίτητα για τους καλύτερους λόγους. Καλή μας επιτυχία!

      Απάντηση
      • Giannis Argyriou
        Giannis Argyriou says:

        Μια χαρα θετικη ανταποκριση ελαβε απο αυτους που επρεπε να λάβει..τις επιτροπες κ τους τηλεθεατες, τωρα αν αναφερεσαι σε καποιους φαν που εψαχναν με το μικροσκοπιο αν φαινεται η σκια του δεξιου ή αριστερου χορευτη, τοτε ναι δεν ελαβε.

        Απάντηση
        • Savvas
          Savvas says:

          Εννοώ ότι δεν είχε εντέλει το “wow factor” που αναμέναμε. Σε κάθε περίπτωση, τα πήγαμε πολύ καλά και η περσινή συμμετοχή αξιολογήθηκε και έλαβε τη θέση που έλαβε. Εύχομαι φέτος να τα πάμε ακόμη καλύτερα!

          Απάντηση
    • Stavros
      Stavros says:

      Δεν χρειάζεται πολύ φανταζι η φανφάρα πάντως για ένα εσωτερικό τραγούδι. Καλύτερα πιο συνεκτικό σκηνικό που να μην αποσπά από το ίδιο το τραγούδι παρά talk of the town

      Απάντηση
  8. George
    George says:

    Εξαιρετική επιλογή από την επιτροπή της ΕΡΤ. Καλλιτέχνιδα με όλο το νόημα της λέξης η Amanda. Αγαπώ όλα τα τραγούδια της και πιστεύω ότι το τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει θα είναι πανέμορφο, ατμοσφαιρικό και αρκετά διαφορετικό από αυτά που έχουμε στείλει στο παρελθόν. Στα πολύ θετικά και η δυνατή και έμπειρη ομάδα που την πλαισιώνει.

    Ας ξεκινήσει από τώρα το promo στη Σκανδιναβία μπας και τσιμπήσουμε επιτέλους κι από εκεί κανένα ψηφουλίνι χιχι

    Καλή επιτυχία Amanda!!!

    Απάντηση
  9. Tina
    Tina says:

    Θα συνεχισω να ειμαι επιφυλακτικη με το ειδος τραγουδιου που στελνουμε επιτυχημενο για μενα ειναι το τραγουδι που θα με κερδισει απο τα πρωτα δευτερολεπτα και οχι μετα απο καποιες επαναληψεις μακαρι να ανηκει σε αυτα τα τραγουδια οχι μονο για μενα αλλα και για το ευρωπαικο κοινο που θα ψηφισει και να δουμε την Ελλαδα στην κορυφη της βαθμολογιας μεχρι την ημερα της ανακοινωσης του τραγουδιου κραταω μικρο καλαθι .

    Απάντηση
  10. mil
    mil says:

    Αυτοί οι όλο σιγουριά ότι η ΕΡΤ είναι διεφθαρμένη και έχει ήδη αποφασίσει τον good job nicky ο οποίος είναι κουμπάρος του μπατζανακη του αδερφού του και βύσμα και γιος του Πάριου… που πήγανε? Κρίμα που δεν τον στείλαμε να βγείτε να γελάσουμε λίγο.

    Απάντηση
  11. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Γιατί να μπλέκουμε με ντόπιους καλλιτέχνες, ντόπιες δισκογραφικές και ίντριγκες στα τηλεπαράθυρα; Γιατί να δώσουμε μια ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες της χώρας μας που χρειάζονται στήριξη σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο με έναν εθνικό τελικό; Βρίσκουμε ακόμα μία συμπαθή ελληνίδα από το εξωτερικό, πετάμε και τον Φωκά από δίπλα και ξενοιάσαμε.

    Απάντηση
    • Γιάννης
      Γιάννης says:

      Δίνεται ίση ευκαιρία σε όλους τους καλλιτέχνες ελληνικής καταγωγής να παρουσιάσουν την πρόταση τους (όπως και έγινε..για αυτό και υπήρξε ανοιχτή πρόταση σε άτομα ανεξαρτήτως εταιρίας). Από εκεί και έπειτα το άτομο το οποίο έχει την πιο ενδιαφέρουσα, ολοκληρωμένη, πρόταση είναι και αυτό το οποίο θα ξεχωρίσει.

      Απάντηση
    • Mariah
      Mariah says:

      Ευτυχώς εμείς δεν είμαστε δικτατορική Ουγγαρία που να μισεί τους γκέι και την Eurovision και αν απέχει. Ξιδάκι για άλλη μια χρονιά.

      Απάντηση
  12. Benedictos
    Benedictos says:

    Καλά τα νέα λοιπόν! Ελπίζω οι άλλοι 4 καλλιτέχνες να παρουσιάσουν γρήγορα τα τραγούδια τους και να έχουμε μια πιο καλή άποψη για το επίπεδο των φετινών συμμετοχών της διαδικασίας, μιας και της ιμάντα μάλλον θα αργήσουμε ακόμα να το ακουσουμε! Καλή μας επιτυχία!

    Απάντηση
  13. Μανώλης
    Μανώλης says:

    Με βάση τη μέχρι τώρα δισκογραφία τους, αλλά και το γεγονός ότι θα ήταν μια ευχάριστη αλλαγή να στείλουμε άντρα, και εντελώς “εγχώριο” προτιμούσα μακράν τον GJN. Όμως σημασία έχει το τραγούδι και πιστεύω πως αν μη τι άλλο η Amanda δεν θα μας απογοητεύσει

    Απάντηση
  14. C.G
    C.G says:

    O κύβος ερρίφθη λοιπόν. Καλή επιτυχία στην Amanda και στην ελληνική αποστολή. Δυο τρεις σκέψεις: Δεν θα είναι τελικα εκπρόσωπος ο GJN που και τι δεν διαβάσαμε και ακούσαμε περί οικογενειοκρατίας, προκαθορισμένο αποτέλεσμα κτλ. Ελπίζω αυτά να μην οδήγησαν στην απόρριψη του ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω αντιδράσεις. Δεν μπορώ να περιγράψω το πόσο χαίρομαι που η Ελλάδα έχει αφήσει πίσω όλες αυτές τις μπουζουκοτρασιές που έστελνε και στέλνει καλλιτέχνες και κομμάτια που συμβαδίζουν με τα διεθνή μουσικά στάνταρντς του σήμερα. Ανυπομονώ να δω τις δυνατότητες και την φαντασία του Φωκά στο στήσιμο μιας ατμοσφαιρικής εσωτερικής μπαλάντας κάτι που δεν θυμάμαι να έχει ξαναστήσει. Σε αναμονή για το κομμάτι. Καλές γιορτές στους συντάκτες και σε όλους.

    Απάντηση
  15. giorgos
    giorgos says:

    Μπορεί να επηρέασε ο ντόρος που δημιουργήθηκε γύρω από την κουμπαριά ώστε τελικά να μην επιλέξει η ΕΡΤ τον Good job nicky? Υπάρχει περίπτωση ο Φωκάς να προτίμησε τις χοντρές νορβηγικές κορώνες και να τον ψιλοχαντάκωσε τον Good job nicky στην σκηνική παρουσία που κατέθεσαν? Η μήπως όντως ήταν τόσο καλύτερο το τραγούδι της Amanda και δεν συνέβη απολύτως τίποτα περίεργο? Πολλά τα ερωτήματα και των ξένων στα forum.

    Απάντηση
    • Γιώργος Ζευτερίδης
      Γιώργος Ζευτερίδης says:

      Και άμα πήγαινε ο GJN θα λέγαμε, χαντάκωσε ο Φωκάς την Αμάντα; Ήταν στημένο ώστε να πάει από την αρχή; Άμα πήγαινε κάποιος άλλος, τι βύσμα είχε στην ΕΡΤ; Πολλά τα ερωτήματα συνωμοσιολογίας τελικά…

      Απάντηση
      • giorgos
        giorgos says:

        Χμμ.. σωστό κι αυτό. Δεν θα πρεπε όμως να τα ακούσουμε κι εμείς τα τραγούδια, κι ας μην ψηφίσουμε, να έχουμε μια άποψη? Επίσης ποιος βγήκε 2ος 3ος 4ος κτλ?

        Απάντηση
  16. John Kou.
    John Kou. says:

    Καλά ούτως ή άλλως το πίστευα σαν ενδεχόμενο αλλά’μςτά το χθεσινό σας άρθρο το είχα δεδομένο ότι θα πάει. Και χωρίς να συμπεριλαμβάνουμε το τραγούδι ή την τραγουδίστρια που προφανώς περιμένω να είναι όμορφα, δεν χαίρομαι με την επιλογή.

    Απάντηση
  17. Giannis Argyriou
    Giannis Argyriou says:

    Επίσης για να σταματήσει μια παραφιλολογία που με ενημέρωσαν πως ξεκίνησε από ανθρώπους που προφανώς δεν έχουν ακούσει το τραγούδι, η συμμετοχή μας δενμεχει καμία σχέση με Λιθουανία 2018…όχι φυσικά πως αν είχε θα ήταν κακό, αλλά η αλήθεια είναι πως έχουν τόση σχέση οσο το Fuego με το Haide..

    Απάντηση
  18. C.G
    C.G says:

    Εγώ είχα πάθει έρωτα με το κομμάτι της Λιθουανίας το 2018 από το πρώτο άκουσμα και ήμουν από τους λίγους που έλεγα ότι θα τα πάει καλά ενώ οι περισσότεροι έλεγαν θα πατώσει. Θυμάμαι και στον κ. Αργυρίου άρεσε επίσης εξαρχής.

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      +1 για τη συμμετοχή της Ieva το 2018. Εξαιρετικό και για εμένα η καλύτερη συμμετοχή της χώρας!
      ΥΓ: επειδή αναφέρθηκα και εγώ σε αυτή τη συμμετοχή σε προηγούμενο σχόλιο, δεν το έκανα για να δημιουργήσω παραφιλολογία προς θεού. Απλώς θα ήθελα να ακούσω κάτι παρόμοιο (ή και καλύτερο). Ετσι “απλό””λιτό”, μελωδικό εσωτερικό και που μιλούσε κατευθείαν στον μέσο ακροατή και σε έκανε να ψελλίζεις το ρεφρέν.

      Απάντηση
  19. Tonia
    Tonia says:

    Από την στιγμή που ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου τραγουδιου ο GJN
    Πριν την ανακοίνωση της εκπροσώπησης δυστυχώς κατάλαβα ότι δεν θα παει…
    Με αυτήν την ανάρτηση ίσως τελικά όλη η διαδικασία της ΕΡΤ ήταν να προμοταρουν κάποιους νέους καλλιτέχνες και ίσως να προετοιμασουν το έδαφος στην Ευρώπη για τον GJN για του χρόνου μιας και είχε ήδη κλείσει τι deal με την Αμάντα..
    Κάπου παλι σε τουιτάρισμα διάβασα ότι δεν επέλεξαν τον Νικόλα γιατί δεν ήθελε να κάνει το εμβολιο…
    Κάπου διάβασα ότι ο τίτλος του τραγουδιού της Αμάντα είναι
    Midnight expressions
    Καλη επιτυχία Ελλάδα

    Απάντηση
    • Dionysis
      Dionysis says:

      Όχι δεν είναι αυτό, αν ήταν θα το είχαν διευκρινίσει στο άρθρο τα παιδιά και δεν θα έγραφαν την παρακάτω πρόταση “Τα έγχορδα ταιριάζουν απόλυτα σε ένα τέτοιο τραγούδι, κάτι που μας κάνει να πιθανολογούμε πως η ηχογράφηση αυτή έχει να κάνει με το εν λόγω τραγούδι.”

      Εάν ήταν το τραγούδι ήταν αυτό δεν θα πιθανολογούσαν ότι μπορεί να έχει έγχορδα η συμμετοχή μας

      Απάντηση
  20. Eurovisiontales
    Eurovisiontales says:

    Εμενα προσωπικα το τραγουδι του GJN δε μου εκανε καμια αισθηση.
    Τρομερος καλλιτεχνης για τον διαγωνισμο αλλα το συγκεκριμενο τραγουδι δεν ηταν καταλληλο. Ευτυχως που δεν πηγε συγγνωμη, we dodged a bullet there.
    Ειμαι σιγουρος οτι η Αμαντα μας εκπροσωπει γιατι ειχε το καλυτερο τραγουδι αναμεσα σε αυτα που διεκδικουσαν την εκπροσωπηση. Ειμαι λιγο σκεπτικος, γιατι αν ειναι πολυ υποτονικο διατρεχει κινδυνο να περασει αδιαφορο, θυμιζοντας κατι συμμετοχες Βελγιου τυπου Sennek.
    Παντως, αν το τραγουδι ειναι ιδιαιτερο και οντως το κανουν πιο δυναμικο με τα εγχορδα, η Αμαντα εχει ολα τα φοντα να λατρευτει απο τις κριτικες επιτροπες τον Μαιο, κατι που δεν εχουμε δει ΠΟΤΕ να συμβαινει στον διαγωνισμο για την Ελλαδα ( μιλαω για τοπ 3 στις επιτροπες ). Ισως και να ειναι μια πολυ εξυπνη επιλογη, γιατι πιστευω πως πολλες χωρες θα πανε με ροκ και πιο εντονα κομματια φετος.
    ΜΑΚΑΡΙ να τρελαθουμε με το τραγουδι μολις το ακουσουμε και να φιγουραρει η Ελλαδα στα φαβορι μια φορα εξαρχης.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *