Ελλάδα: “Do I Do” το τραγούδι της Lou Is για την Eurovision 2022! Ακούστε απόσπασμα!

Στην εκπομπή του Alpha “Super Katerina“εμφανίστηκαν σήμερα η Lou Is και η Joanna Drigo, δύο εκ των πέντε τελικών υποψήφιων της ΕΡΤ, οι οποίες δεν πήραν εν τέλει το χρίσμα για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Μεταξύ άλλων, μίλησαν για τη διαδικασία που ακολούθησε η ΕΡΤ και για τις αντιδράσεις τους στην τελική απόφαση της καλλιτεχνικής επιτροπής.

Η Lou Is, για ακόμα μία φορά, εξέφρασε την ικανοποίησή της για το ότι έφτασε στους πέντε επικρατέστερους υποψήφιους, ενώ δήλωσε πως η επιλογή της ΕΡΤ έγινε με αξιοκρατικά κριτήρια.

Στη συνέχεια, όχι μόνο αποκάλυψε τον τίτλο του υποψήφιου τραγουδιού της, το οποίο ονομάζεται “Do I Do” και είναι uptemto, αλλά τραγούδησε και ζωντανά το ρεφρέν του a capella. Η Joanna Drigo αρνήθηκε ευγενικά να τραγουδήσει ζωντανά το δικό της τραγούδι.

Ακούστε το Do I Do της Lou Is, όπως το τραγούδησε live:

Πώς σας φάνηκε αυτή η μικρή γεύση του τραγουδιού της Lou Is; Θα θέλατε να την δείτε στην Eurovision στο μέλλον; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Απο το λιγο που τραγουδησε δεν μου δινει την αισθηση οτι ειναι κατι ξεχωριστο περιμενω να δοθει στην δημοσιοτητα το τραγουδι του good job Nicky που θα ηθελα να δω να μας εκπροσωπει στο αμεσο μελλον ισως αν ειχε ακουσει το κοινο τα 5 υποψηφια τραγουδια να ηταν αλλο το αποτελεσμα σημερα ισως και οχι το αν επελεξε σωστα η επιτροπη θα φανει οταν και τα 5 τραγουδια δοθουνε στην δημοσιοτητα .

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *