Lou Is: “Δεν εμπιστεύομαι τη διαδικασία του televoting των εθνικών τελικών”

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ESCplus, η Lou Is (κατά κόσμον Λουίζα Σοφιανοπούλου), μία εκ των πέντε υποψηφίων για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2022, αναφέρθηκε στο τραγούδι που έχει καταθέσει, στην ελληνική μουσική βιομηχανία και στη διαδικασία που ακολουθεί η ΕΡΤ για την ανάδειξη του εκπροσώπου.

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους συνυποψήφιούς της, οι οποίοι, όπως δήλωσε, είναι νέοι, με φρέσκο ήχο και νέες ιδέες.

Νιώθω ότι έχουμε κοινή οπτική στη μουσική, οπότε νιώθω πολύ όμορφα που συγκαταλέγομαι σε αυτή την ομάδα υποψηφίων. Πιστεύω πως θα κερδίσει το πιο δυνατό τραγούδι ή το πιο κατάλληλο για φέτος. Αν πάω εγώ ή αν πάει ο good job nicky ή η Joanna ή κάποιος άλλος δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι δεν ήταν καλοί. Νομίζω ότι θα είναι μικρές οι διαφορές. Και ήδη είμαστε οι 5 από τα 40 τραγούδια οπότε είναι υπέροχο.

Όταν ρωτήθηκε για τους παλαιότερους ελληνικούς εθνικούς τελικούς, διατύπωσε τις αμφιβολίες της για τη διαδικασία ψηφοφορίας του κοινού, ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη της στην επιτροπή της ΕΡΤ, που απαρτίζεται από καταξιωμένους μουσικούς.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου αρέσει το televoting, γιατί δεν εμπιστεύομαι τη διαδικασία. Εμπλέκονται πολλά πράγματα, σχετικά με το πώς λειτουργεί η μουσική βιομηχανία και δεν είμαι σίγουρη, είναι αμφιλεγόμενο. Θα ήθελα να είχε ο κόσμος τη δυνατότητα να ακούσει το τραγούδι μου και να ψηφίσει, γιατί πιστεύω ότι θα τους άρεσε, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν το προτιμώ σε σχέση με την διαδικασία της επιτροπής. Η επιτροπή αποτελείται από σοβαρούς ανθρώπους με γνώση και γούστο στη μουσική και δεν σχετίζονται με δισκογραφικές εταιρίες, οπότε η απόφαση θα είναι καλή αν είναι βασισμένη στην κρίση τους. Αν πας έξω και αρχίσεις να βάζεις χρήματα και τηλεφωνήματα, έχει ακουστεί πολλές φορές ότι δεν είναι καθαρή η διαδικασία του televoting.

Μιλώντας για τη συμμετοχή της, αποκάλυψε ότι είναι ένα disco κομμάτι, με επιρροές από τους ABBA και πως σκοπεύουν να κάνουν κάτι χαρούμενο και εκφραστικό, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και μια ιστορία μέσω του τραγουδιού.

Ανάμεσα στις αγαπημένες της ελληνικές συμμετοχές στην Eurovision βρίσκονται το Better Love της Κατερίνας Ντούσκα, το My Number One της Έλενας Παπαρίζου, η Άνοιξη της Σοφίας Βόσσου και το Shake It του Σάκη Ρουβά.

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη παρακάτω:

Θα θέλατε να δείτε την Lou Is να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2022; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Μάλλον βρίσκετε σε σύγχυση…
    Μέσα σε λίγες προτάσεις έχει αναιρέσει τα ίδια τα λεγόμενά της. Κατα τη Λουίζα, θα ήθελε να ακούσει το κοινό τα τραγούδια και να ψηφίσει, αλλά επειδή έχει “ΑΚΟΥΣΤΕΙ” ότι δεν είναι καθαρή η διαδικασία του televoting, προτιμάει να κριθούν τα τραγούδια από επιτροπή. Την ίδια ακριβώς στιγμή έχει καταθέσει τραγούδι για έναν διαγωνισμό (Eurovision) που το αποτέλεσμα θα κριθεί κατα το ήμισυ από το televoting.
    Εκτος αν εννοεί ότι το Ελληνικό κοινό δεν έχει ορθή κρίση και παρασύρεται από την εκάστοτε δισκογραφική μέσω προώθησης ή χρημάτων ή οτιδήποτε άλλο…

    Τόσα χρόνια δηλαδή που είχαν διεξαχθεί Ελληνικοί εθνικοί τελικοί όλα τα αποτελέσματα (ή κάποια από αυτά) από την ψηφοφορία του κοινού δεν ήταν “καθαρά”, αλλά υποκεινούμενα ή ελεγχόμενα από τις δισκογραφικές;;;

    Απάντηση
  2. Tina
    Tina says:

    Δεν μου αρεσει η διχογνωμια απο την μια δεν εχει εμπιστοσυνη στο televoting απο την αλλη θα ηθελε να ψηφιζε ο κοσμος το τραγουδι της μην ξεχναμε οτι ενα ποσοστο στον διαγωνισμο της Eurovision στηριζεται στο televoting οσο για το τραγουδι απο την περιγραφη που δινει δεν με ενθουσιαζει καθολου ας ξεκολλησουμε λιγο απο τους Abba καλο ειναι οι νεοι ανθρωποι να φερνουν φρεσκο ηχο .

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *