Ισπανία: Την επόμενη εβδομάδα η ανακοίνωση των υποψηφίων του Benidorm Fest;

Σύμφωνα με την Ισπανική ιστοσελίδα Bluper, οι δώδεκα υποψήφιοι οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο Benidorm Fest για την διεκδίκηση της εκπροσώπησης της Ισπανίας θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.

Στα ισπανικά μέσα οργιάζουν οι φήμες για την ανακοίνωση των εκπροσώπων την επόμενη εβδομάδα χωρίς όμως να έχει αποκαλυφθεί συγκεκριμένη ημερομηνία. Το RTVE δεν έχει προβεί σε δηλώσεις και δεν έχει ανακοινώσει την ημερομηνία που θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του πολύ αναμενόμενου εθνικού τελικού της Ισπανίας.

Για το Benidorm Fest έχουν κατατεθεί κάτι λιγότερο από 900 τραγούδια, εκ των οποίων τα 692 μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας και τα υπόλοιπα από προσκλήσεις που έστειλε το κανάλι σε συγκεκριμένους καλλιτέχνες ή ομάδες.

Φέτος, επίσης, είναι η πρώτη χρονιά όπου σταματά μια προϋπόθεση εξαιτίας της οποίας πολλοί καλλιτέχνες δεν κατέβαλαν συμμετοχή τα προηγούμενα έτη. Συγκεκριμένα, θα είναι η πρώτη χρονιά που δε θα υπάρχει ο όρος πως το κανάλι θα έχει τα δικαιώματα του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα κατά 50% αλλά θα ανήκουν 100% στον ίδιο τον ερμηνευτή.

Το φεστιβάλ θα αποτελείται από δύο ημιτελικούς και το μεγάλο τελικό. Ακριβής ημερομηνία, παρόλα αυτά, δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί αλλά γνωρίζουμε πως θα συμβεί τον Ιανουάριο.

Η τελευταία χρονιά που η Ισπανία συμμετείχε με εθνικό τελικό ήταν το 2019 με το Gala Eurovision όπου κέρδισε ο Miki και το La Venda φέρνοντας τη χώρα στην 22η θέση με μόλις 54 βαθμούς.

Ανυπομονείτε και εσείς για το Benidorm Fest όπως και εμείς; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νεότερα του αγαπημένου μας διαγωνισμού!

Πηγή: BLUPER

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *