Ιταλία: Η Laura Pausini υποψήφια για να παρουσιάσει την Eurovision 2022!

Η μεγάλης κυκλοφορία ιταλική εφημερίδα, La Stampa αναφέρει πως η τραγουδίστρια και superstar της χώρας, Laura Pausini είναι μεταξύ των υποψηφίων για την παρουσίαση του 66ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Τορίνο.

Η La Stampa αναφέρει ότι η Laura Pausini έχει ήδη δεχθεί κρούση από τη RAI σχετικά με το παραπάνω ενδεχόμενο. Η Laura εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη μουσική σκηνή το 1993 όταν κέρδισε την κατηγορία των Νέων Καλλιτεχνών στο Φεστιβάλ του Sanremo, με το θρυλικό πλέον “La solitudine”. Το τραγούδι αυτό ήταν το εφαλτήριο για την μετέπειτα καριέρα της, αφού την έφερε στα charts όλων σχεδόν των ευρωπαϊκών χωρών.

Από τότε έχει κυκλοφορήσει δεκατέσσερα στούντιο άλμπουμ, έχει περιοδεύσει σε όλο τον κόσμο, συμμετείχε ως coach σε talent show σε Ιταλία και Ισπανία, ενώ πρωταγωνιστεί και σε ταινία της Amazon.

Ο διευθυντής του Rai1 Stefano Coletta επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στο ANSA ότι οι οικοδεσπότες της Eurovision 2022 δεν θα αποκαλυφθούν παρά μόνο μετά το τέλος του Sanremo 2022 που θα διεξαχθεί μεταξύ 1 και 5 Φεβρουαρίου.

Το Τορίνο θα φιλοξενήσει τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022 στις 10, 12 και 14 Μαΐου 2022. Ο χώρος διεξαγωγής του διαγωνισμού του 2022 είναι το PalaOlimpico. Η αρένα άνοιξε το 2005 και έχει φιλοξενήσει πολλές συναυλίες και αθλητικές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των τουρνουά χόκεϊ επί πάγου κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2006.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Πηγή: La Stampa
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *