Ιταλία: Πρώτες πληροφορίες για μερικά από τα τραγούδια του Sanremo 2022!

Μετά την ανακοίνωση των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στο Sanremo 2022 από τον Amadeus χθες το βράδυ, άρχισαν από σήμερα να έρχονται στο φως της δημοσιότητας ορισμένες πληροφορίες για μερικά από τα τραγούδια των συμμετεχόντων. Συγκεκριμένα:

  • Το τραγούδι της Elisa, της συμμετοχής-έκπληξης της χρονιάς και μακροχρόνιας επιθυμίας των Ιταλών, είναι γραμμένο από την ίδια.

  • Ο Michelangelo έχει επιμεληθεί της παραγωγής του τραγουδιού των Mahmood και Blanco. Ο ίδιος ήταν ο παραγωγός του τελευταίου άλμπουμ του Blanco, “Blu Celeste”, το οποίο έχει ήδη σημειώσει τεράστια επιτυχία λίγους μόνο μήνες μετά την κυκλοφορία του.

  • Το τραγούδι της ισπανίδας Ana Mena γράφτηκε από τους Rocco Hunt, ιταλός ράπερ, Federica Abbate, καταξιωμένη στιχουργός με επιτυχίες στο Sanremo και εκτός (συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής της Ιταλίας στην Eurovision του 2016, No Degree Of Separation) και Zef.

  • Το τραγούδι του Gianni Morandi είναι γραμμένο από τον τραγουδοποιό Jovanotti.

Tο Sanremo 2022 θα διεξαχθεί στις 1-5 Φεβρουαρίου, στο Teatro Ariston του San Remo. Σύμφωνα με τους κανονισμούς του Φεστιβάλ, ο νικητής, εφόσον το επιθυμεί, έχει το δικαίωμα να εκπροσωπήσει την Ιταλία στον διαγωνισμό της Eurovision. Στην περίπτωση που δεν το επιθυμεί, η RAI αποφασίζει με δικά της κριτήρια τον καλλιτέχνη που θεωρεί καταλληλότερο για τον διαγωνισμό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Sanremo 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *