Στοιχήματα: Θεαματική πτώση των αποδόσεων της Ρωσίας σε λίγες ώρες!

Αν και είναι πολύ νωρίς για να δίνουμε βάση στα στοιχήματα και τις αποδόσεις για τον νικητή της Eurovision, ένα ξέφρενο ράλι καθόδου των αποδόσεων της Ρωσίας τις τελευταίες ώρες, μας έκαναν να γράψουμε αυτό το άρθρο.

Με δύναμη στην κορυφή η Ρωσία

Ως είθισται στην αρχή της κάθε γιουροβιζιονικής περιόδου, όταν ακόμη δεν υπάρχουν ιδιαίτερες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες, αλλά ούτε και πολλά τραγούδια, οι χώρες που οδηγούν την κούρσα των στοιχημάτων είναι η Σουηδία, η Ιταλία, η Ρωσία και οι χώρες γενικότερα που την προηγούμενη χρονιά πήγαν καλά στον διαγωνισμό.

Πράγματι το ίδιο συνέβαινε και με τις αποδόσεις για τον νικητή της Eurovision 2022, όπου στην πρώτη θέση είχαμε την Σουηδία, ακολουθούμενη από την Νορβηγία, την Ιταλία, την Γαλλία και την Ρωσία, με πολύ μικρές διαφορές μεταξύ τους.

Τις τελευταίες ώρες όμως η Ρωσία έχει ρίξει πάρα πολύ τις αποδόσεις της, προσπερνώντας όχι απλά στην πρώτη θέση, αλλά με μία μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους. Χαρακτηριστικά όπως βλέπετε και παρακάτω η Ρωσία έχει με βάση τις αποδόσεις αυτή την στιγμή 14% πιθανότητες για την νίκη (ένα μεγάλο ποσοστό για την χρονική στιγμή που βρισκόμαστε), με την δεύτερη πλέον Σουηδία να έχει μόλις 6%. Για την ιστορία να πούμε πως Ελλάδα και Κύπρος βρίσκονται στην έβδομη θέση, μία πολύ καλή θέση για αφετηρία.

Που οφείλεται αυτή η ξαφνική άνοδος;

Συνήθως μία τέτοια ξαφνική αλλαγή των αποδόσεων για μία χώρα δικαιολογείται είτε από την κυκλοφορία του τραγουδιού, είτε από την διαρροή κάποιας πληροφορίας που οι bookmakers αξιολογούν ως πολλή σημαντική.

Τρεις καλλιτέχνες φημολογούνται μέχρι στιγμής πως θα εκπροσωπήσουν την Ρωσία στην Eurovision 2022. Αυτοί είναι η Klava Koka, o Alexander Panayotov και εσχάτως η Diana Ankudinova. Όλοι τους είναι πολύ μεγάλα ονόματα της ρωσικής μουσικής σκηνής.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές η RTR, που για το 2022 είναι αρμόδια για την επιλογή της ρωσικής συμμετοχής στον διαγωνισμό, αναμένεται να συνεργαστεί με την Dream Team, με στόχο φυσικά να φέρει την χώρα ψηλότερα από την ένατη θέση που έλαβε η Manizha στο Ρότερνταμ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, μέχρι στιγμής η ρωσική δημόσια τηλεόραση δεν έχει καταλήξει στον καλλιτέχνη που θα την εκπροσωπήσει στον ερχόμενο Μάιο στο Τορίνο, αν και οι σχετικές συζητήσεις έχουν ξεκινήσει.

Με ενδιαφέρον θα παρακολουθούμε την εξέλιξη των στοιχηματικών αποδόσεων για την Eurovision 2022, ενώ φυσικά στο Eurovisionfun θα πληροφορηθείτε για όλες τις λεπτομέρειες της ρωσικής συμμετοχής μόλις υπάρξει κάτι ανακοινώσιμο …

Ποιος θα εκπροσωπήσει την Ρωσία στην Eurovision 2022;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *