Τα παραγιουροβιζιονικά: Καλά Χριστούγεννα με αποκαλύψεις!

Αγαπητοί αναγνώστες μας Χρόνια Πολλά σε εσάς και τους οικείους σας, Να περάσατε όμορφα τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς γιατί έρχεται η περίοδος των εθνικών τελικών, που φέτος είναι περισσότεροι από ποτέ και το ενδιαφέρον αναμένεται αμείωτο. Φυσικά, έρχεται και η δημοσιοποίηση του τραγουδιού με το οποίο η Αμάντα Γεωργίαδη θα μας εκπροσωπήσει στο Τορίνο, το κερασάκι της τούρτας για όλους τους Έλληνες eurofans και εννοείται πως το eurovisionfun θα σας κρατήσει παρέα όλο αυτό το διάστημα, με τα αποκλειστικά του που τόσο αγαπάτε.

Τα παραγιουροβιζιονικά επιστρέφουν σήμερα εορταστικά, κάνοντας όμως όπως συνηθίζουν και τις απαραίτητες αποκαλύψεις τους. Πάμε να δούμε λοιπόν τι έχει το εορταστικό μενού:

  • Ξεκινάμε εννοείται με την ελληνική συμμετοχή. Καθόλου δεν θα ξεκουραστεί η Amanda στο διάστημα των χριστουγεννιάτικων διακοπών, αφού είναι καθημερινά στο studio. Μαζί με τον παραγωγό της  Bjørn Helge Gammelsæter, δουλεύουν την τελική εκδοχή του τραγουδιού.
  • Η μπαλάντα με την οποία η Amanda θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, χαρακτηρίζεται από απλότητα και φινέτσα. Αυτό τον χαρακτήρα θα διατηρήσουν και στην τελική του μορφή η Amanda με τον Bjorn, προσθέτοντας όμως κάποιες επιπλέον πινελιές στην παραγωγή του κομματιού.
  • Τα έγχορδα θα παίζουν βασικό ρόλο στο τραγούδι και υπάρχουν κάποιες σκέψεις να συμμετέχει και μία πολύ γνωστή φιλαρμονική στην ηχογράφηση. Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας αποκαλύψουμε μόλις οριστικοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες.
  • Πολλοί μας ρωτάτε τι γίνεται με την Κύπρο. Το ΡΙΚ δεν έχει εγκαταλείψει το σχέδιο με το τραγούδι του George Michael αν και υπάρχουν αρκετά εμπόδια για την πραγματοποίησή του. Πάντοτε φυσικά υπάρχει και η εναλλακτική με το τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ποντάρουμε πάντως ότι ο ερμηνευτής ούτε και το 2022 θα είναι κυπριακής καταγωγής. Οι άνθρωποι της κυπριακής δημόσιας τηλεόρασης που ασχολούνται με το project θεωρούν πως αρκεί έστω ο συνθέτης να είναι Κύπριος, ώστε να μην υπάρξουν οι αντιδράσεις που είχαμε φέτος.
  • Από την άλλη η ΕΡΤ έχει ξεκινήσει να δουλεύει πυρετωδώς για την συμμετοχή της. Ήδη έχουν προγραμματιστεί οι πρώτες συνεντεύξεις της Amanda, αλλά και φωτογράφηση για πολύ γνωστό περιοδικό. Για το βίντεο κλιπ έχει ξεκινήσει να δουλεύει και ο Κώστας Καρύδας, αλλά και ο Φωκάς Ευαγγελινός για τον σχεδιασμό της σκηνικής παρουσίασης της Amanda στην σκηνή της Pala Alpitour.
  • Last but not least … Τα “γνωστά” τρολ του διαδικτύου έκαναν και φέτος την εμφάνισή τους. Μόνιμος αποδέκτης των αρνητικών, υβριστικών και σε κάποιες περιπτώσεις συκοφαντικών σχολίων τους, η ΕΡΤ, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο Ηλίας Κοκοτός και πλέον και το Eurovisionfun. Παρά το γεγονός πως διαψεύστηκαν καθολικά σε όλα όσα έλεγαν για την φετινή μας συμμετοχή, θέλουν επανάληψη του μαθήματός τους, την οποία και θα έχουν τον ερχόμενο Μάιο.
  • Κάποιοι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχθούν και να αναγνωρίσουν την επιτυχία άλλων. Ως εδώ φυσικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα ξεκινά όταν προκειμένου να δικαιολογήσουν την (στρατευμένη) επιχειρηματολογία τους, καταφεύγουν σε χαρακτηρισμούς για αγορασμένη δέκατη θέση ή παραμύθι για αξιοκρατική δεκάδα ή ακόμη και για στημένη διαδικασία επιλογής της ΕΡΤ από τον Ιούνιο και άλλα τέτοια συναφή. Η ανωνυμία όμως δεν αρκεί για να σε προστατεύσει, όταν εξαπολύεις τέτοιες κατηγορίες, ειδικά όταν δεν συνοδεύονται από αποδείξεις.
    • Προς το παρόν κανείς δεν ασχολείται μαζί τους, ποιος ο λόγος εξάλλου όταν πρόκειται για πέντε γραφικούς … Η ασυλία όμως αυτή δεν είναι επ’αόριστον και ας νομίζουν το αντίθετο.

Αυτά από εμάς για σήμερα! Χρόνια πολλά σε όλους, να περάσετε όμορφα, με υγεία και ευτυχία για εσάς και τις οικογένειες σας.

Ευχές από όλους εμάς τους ανθρώπους του Eurovisionfun!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωστασ
    Κωστασ says:

    Η περιγραφή του τραγουδιού μου έβγαλε vibes tears are getting sober, κατι που δεν με χαλάει καθόλου
    Επίσης Κύπρο θελω πολυ να δω Τανια Μπρεαζου

    Απάντηση
  2. 12345
    12345 says:

    Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Επειδή έχει παραγινει το κακό με αυτά τα 10 άτομα του συγκεκριμένου φόρουμ, καλό θα ήταν απλά να τους αγνοείτε. Και μόνο που ασχοληθήκατε ξανά σε αυτήν την ανάρτηση, είναι βούτυρο στο ψωμί τους. Κανένας νοήμων άνθρωπος δεν πιστεύει τις θεωρίες τους, απλά γεμίζουμε με αρνητικοτητα τον χώρο της Γιουροβίζιον, κάτι που με στεναχωρεί και με χαλάει. Εκείνοι δεν έχουν την πρόθεση να σταματήσουν το δράμα. Πρέπει εσείς σαν κάνετε το πρώτο βήμα για την εκεχειρία.

    Καλά Χριστούγεννα!

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Χρόνια πολλά κ καλή χρονιά, εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να τους χαριστώ γιατί ο πάτος πρέπει να έχει ένα όριο. Επειδή ξέρω πως μας διαβάζουν φανατικά στο πρώτο τους σχόλιο που θα είναι συκοφαντικό κ θα αφορά είτε εμένα, είτε την ιστοσελίδα, αναφέροντας μας ή φωτογραφίζοντας μας, την επομένη θα καταθέσω μήνυση στην εισαγγελία κ καταγγελία στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κ δεν το λέω καθόλου ελαφρά την καρδία. Δεν μου είναι καθόλου δύσκολο.

      Απάντηση
  3. Ελένη
    Ελένη says:

    Αυτό το φόρουμ έχει φτιαχτεί για μέλη που θέλουν να γράφουν μόνο κακίες για την ΕΡΤ.
    Εγώ έγραψα ό,τι δεν μπορεί να λέμε ότι η Ελλάδα δεν άξιζε την 10η θέση, όταν η Βουλγαρία που ήρθε 11η με τους ίδιους βαθμούς με εμάς αντάλλαξε 12 με την Μολδαβία. Και γιατί κανείς σε αυτό το φόρουμ δεν λέει τίποτα για αυτό.
    Και με διέγραψαν.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *