Κροατία: Οι 14 υποψήφιοι καλλιτέχνες του Dora 2022

Η δημόσια τηλεόραση της Κροατίας, HRT, ανακοίνωσε πριν από λίγο τους 14 υποψήφιους καλλιτέχνες του Dora 2022, της εθνικής διαδικασίας επιλογής του εκπροσώπου της χώρας στον διαγωνισμό της Eurovision.

Η επιλογή έγινε ως εξής. Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των HRT, HDS και HGU (Κροατική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση, Ένωση Κροατών Συνθετών και η Κροατική Ένωση Μουσικής) επέλεξε 14 τραγούδια και 4 αναπληρωματικά για το Dora 2022. Η προθεσμία υποβολής τραγουδιών έληξε στις 12 Δεκεμβρίου.

Οι υποψήφιοι του Dora 2022 είναι:

Τα 4 αναπληρωματικά τραγούδια είναι:

  1. KARLO VUDRIĆ – 3AM
  2. VLATKA BURIĆ DUJMOVIĆ VYAN – GLADIATOR
  3. TOTALNI OPTIMIZAM – WHAT IF
  4. STELLA SCHOLAJA – GHOST

Από την λίστα με τους 14 υποψήφιους έχουμε αρκετές επιστροφές όπως τις Mia Negovetic, Tina Vukov, Erik Vidovic, Ella Oreskovic, ToMa, Elis Lovric, Zdenka Kovačiček και την Bernarda που έχουν ξανασυμμετάσχει σε εθνικό τελικό του Dora.

Yπενθυμίζουμε πως το Dora 2022, μέσα από το οποίο θα προκύψει ο εκπρόσωπος της Κροατίας στην Eurovision 2022, θα διεξαχθεί στις 19 Φεβρουαρίου στο Marino Cvetković Sports της Opatija.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Κροατίας στην Eurovision 2022!

Πηγή: HRT

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *