Eurovision 2022: Έτσι θα είναι η σκηνή του διαγωνισμού | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Λίγο πριν το τέλος του 2021 και προτού ανακοινωθούν επισήμως τα σχέδια για την σκηνή της Eurovision 2022, το Eurovisionfun σας παρουσιάζει αποκλειστικά τις πρώτες πληροφορίες, για αυτό που θα δούμε στην Pala Alpitour στο Τορίνο.

Αρχικά να πούμε πως ήδη γνωρίζουμε πως οι σχεδιαστές της σκηνής θα είναι οι Ιταλοί σκηνογράφοι του Atelier Francesca Montinaro. Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές μας πληροφορίες που τώρα μπορούμε να δημοσιεύσουμε, η σκηνή θα απεικονίζει έναν μεγάλο ήλιο, ενώ μπροστά θα υπάρχει και ένα στεφάνι.

Δεν θα υπάρχει δεύτερη μικρότερη σκηνή, όπως υπήρχαν σε παλαιότερους διαγωνισμούς. Το βασικό ερώτημα που απασχολεί όλους φυσικά είναι αν η σκηνή θα έχει led. Μπορούμε να δώσουμε απάντηση και σε αυτό το ερώτημα, λέγοντας πως η απάντηση είναι θετική στο παραπάνω ερώτημα. Μια βασική διαφορά της σκηνής που θα έχουμε στο Τορίνο σε σχέση με τις παλαιότερες είναι πως θα έχει την δυνατότητα να περιστρέφεται!

Το Atelier Francesca Montinaro, μετά την ανακοίνωση πως θα είναι οι σχεδιαστές της σκηνής της Eurovision 2022

Το Atelier Francesca Montinaro είχε σχεδιάσει τις σκηνές του Sanremo 2013 και 2019, δίνοντας μεγάλη βάση όπως είχε ανακοινώσει στο φωτισμό και στα ειδικά κινητικά εφέ. Θυμίζουμε πως ο διαγωνισμός της Eurovision 2022 θα πραγματοποιηθεί στις 10, 12 και 14 Μαίου, στην Pala Alpitour, με χωρητικότητα μεγαλύτερη από 14.000 θεατές.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision! 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *