Evangelia: ”Υπάρχει περίπτωση να εκπροσωπήσω την Κύπρο στην Eurovision 2022”!

Στην μεσημεριανή εκπομπή του ΡΙΚ S, Όλα στον αέρα, βρέθηκε καλεσμένη η νεαρή τραγουδίστρια Evangelia, η οποία πριν λίγο καιρό, κατέθεσε την πρότασή της στην ΕΡΤ, για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2022.

Η ίδια μίλησε για τη συνεργασία της με την Ελένη Φουρέιρα στα φετινά Madwalk, αλλά και για την Eurovision, καθώς ήταν μία από τις υποψήφιες που κατέθεσε συμμετοχή στην ΕΡΤ, για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Τορίνο.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως υπάρχει πιθανότητα να βρεθεί στο Διαγωνισμό με την Κύπρο, μιας και δεν κατάφερε να είναι ανάμεσα στους πέντε τελικούς υποψήφιους της ΕΡΤ, που διεκδικούν ακόμα την ελληνική εκπροσώπηση.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Τα τραγούδια τα έχει ακούσει και η Ελένη Φουρέιρα, της άρεσαν πολύ. Δεν συνεχίζονται οι διαδικασίες με την Ελλάδα αλλά υπάρχει περίπτωση να πάω στην Eurovision, με την Κύπρο. Θα δούμε τι θα γίνει. Είναι κάτι που το θέλω πολύ είτε με την Ελλάδα είτε με την Κύπρο. Νιώθω ευγνώμων που μπορώ να στείλω τραγούδια και αν δεν επιλεγούν θα τα ακούσει και πάλι ο κόσμος.

Μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις της από το 55ο λεπτό εδώ.

Υπενθυμίζουμε ότι, η ολοκληρωμένη πρόταση της Evangelia, που κατατέθηκε στην ΕΡΤ και περιλάμβανε 3 τραγούδια, τα οποία συνδυάζουν παραδοσιακά ελληνικά στοιχεία με σύγχρονους pop ήχους, στο μοτίβο των τραγουδιών που έχει ήδη κυκλοφορήσει, δια χειρός της ίδιας της Evangelia και του γνωστού παραγωγού Stolar.

Ο Jay Stolar, σύντροφος και στενός συνεργάτης της Evangelia, μετρά σημαντικές συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες ,όπως η Selena Gomez, o John Legend και η Demi Lovato, ενώ τα τραγούδια του ξεπερνούν τα 200 εκατομμύρια streams.

Τέλος, σύμφωνα με άρθρο της Sunday Mail, που φιλοξένησε δηλώσεις της Evangelia τον Οκτώβριο, η νεαρή ερμηνεύτρια διεκδικούσε από τότε εκτός από την ελληνική και την κυπριακή εκπροσώπηση στην Eurovision 2022.

Παρακάτω ακούστε το τελευταίο της τραγούδι:

Θα θέλατε να δείτε την Evangelia να εκπροσωπεί την Κύπρο στον Διαγωνισμό; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μary
    Μary says:

    Κλασσικά, τα απόνερα της Γιουροβίζιον της Ελλάδας και αυτούς που έφαγαν πόρτα από την ΕΡΤ, τα μαζεύει η Κύπρος.

    Ακόμα και με την Ελπίδα το ίδιο είχε γίνει την δεκαετία του 80 ,έχει δηλώσει ότι έκανε εξυπηρέτηση στο ΡΙΚ γιατί δεν βρισκόταν κανείς να πάει.

    Δεν τιμά ούτε την Ευαγγελία ούτε το ΡΙΚ. Δεν είναι ωραίο να χρησιμοποιούν την Κύπρο σαν καβατζα.

    Εμ πως να τα δεχτεί τα εθνικά χαζοποπακια σου κορίτσι μου…η πόρτα και από το ΡΙΚ(αν έβαλε μυαλό που αμφιβάλλω) η αν πάει θα βγει από 20η και κάτω. Κάθε χρόνο και χειρότερα….

    Βαρύ το φάντασμα της Φουρέιρα πλανάται άνωθεν της Κύπρου….Καλή επιτυχία.

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *