Joanne: ”Η Amanda είναι πάρα πολύ καλή και πιστεύω πως θα μας εκπροσωπήσει υπέροχα”!

Συνέντευξη στο περιοδικό Hello.gr, έδωσε η νεαρή τραγουδίστρια Joanne, κατά κόσμον Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσπάθεια της να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2022 αλλά και για την Amanda Georgiadi Tenfjord που ήταν αυτή τελικά που πήρε το χρίσμα της εκπροσώπησης μας στο Τορίνο.

  • Παραλίγο να σε δούμε στη σκηνή της Eurovision. Ωστόσο, δεν συνέβη. Σε στεναχώρησε;

Δεν στεναχωρήθηκα! Έκανα την προσπάθειά μου. Και του χρόνου άλλωστε χρονιά είναι. Θέλω πολύ να πάω στη Eurovision. Θεωρώ ότι αποτελεί μια πολύ ωραία εμπειρία και μια καλή ευκαιρία για εμένα. Οπότε, γιατί να μην το προσπαθήσω! Για να μην συνέβη τώρα κάτι σημαίνει, συνεπώς καλύτερα που δεν έγινε. Ίσως, να μην ήμουν έτοιμη ακόμα για ένα τόσο μεγάλο hapenning. Το φιλοσοφώ.

  • Την Amanda Georgiadi που τελικά θα μας εκπροσωπήσει πώς τη βλέπεις;

Είναι πάρα πολύ καλή και πιστεύω πως θα μας εκπροσωπήσει υπέροχα. Δεν έχουμε μιλήσει ωστόσο.

  • Το τραγούδι που είχες καταθέσει θα το κυκλοφορήσεις;

Ναι! Θα πάρει ωστόσο διαφορετική μορφή. Το επεξεργαζόμαστε και θα το κυκλοφορήσουμε.

Σας υπενθυμίζουμε ότι, η Joanne, αποτελούσε την πρόταση της δισκογραφικής εταιρείας MINOS EMI και διεκδικούσε την εκπροσώπηση της χώρας μας στην επερχόμενη Eurovision. Μάλιστα, επέλεξε να συνεργαστεί με γνώριμα πρόσωπα, με τον DJ Μιχάλη Τσαουσόπουλο και τους ARCADE( Ελλάδα 2020 και 2021), οι οποίοι έχουν επιμεληθεί και το πρώτο της single “Twist in my Sobriety”, της Tanita Tikaram σε μια dance version.

Παράλληλα, στην ομάδα της βρισκόταν και η δημοφιλής τραγουδίστρια και συνθέτης Sarah De Warren, η οποία έχει συνεργαστεί με μεγάλους DJ όπως οι Kaskade, Martin Jensen και Mike Perry, ενώ τα τραγούδια της ξεπερνούν τα 50 εκατομμύρια stream.

Το κομμάτι που κατέθεσε ονομάζεται “Remedy”. Όπως δήλωσε η ίδια πρόκειται για ένα pop ανεβαστικό κομμάτι, που έχει πάρει διαφορετική τροπή από αυτή για την οποία το προόριζαν αρχικά.

Θα θέλατε να δείτε την Joanne ως εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Eurovision; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun, για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

Πηγή: gr.hellomagazine.com

1 reply
  1. Τina
    Τina says:

    Καταρχας θα ηθελα να ευχηθω χρονια πολλα σε ολη την συντακτικη ομαδα του Eurovision fun . Σχετικα με το ερωτημα σας για την Joanne θεωρω οτι μπορει να μας εκπροσωπησει σε μεταγενεστερο χρονο οσον αφορα για την φετινη επιλογη οι ιδανικοι εκπροσωποι για μενα ηταν απο την αρχη ο good job Nicky και η αμαντα γεωργιαδη γιατι εχουν αυτο το ξεχωριστο που ζηταει η γιουροβιζιον αν και δεν κρυβω πως ηθελα να μας εκπροσωπησει ο good job Nicky καθως τα τελευταια χρονια στελνουμε μονο γυναικες αλλα περα απο αυτο ειχε ολα τα φοντα για να ξεχωρισει παρολα αυτα σεβομαι την αποφαση της κριτικης επιτροπης μιας και η εκπροσωπος μας εχει πολυ καλη φωνη και ελπιζω σε ενα πολυ καλο τραγουδι.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *