Junior Eurovision 2021: Σήμερα η τελετή έναρξης!

Η εβδομάδα της Junior Eurovision 2021 έφθασε! Σε λιγότερο από εφτά ημέρες θα γνωρίζουμε τον νικητή της 19ης έκδοσης του Πανευρωπαϊκού Παιδικού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, η οποία διεξάγεται φέτος στο Παρίσι και στη Γαλλία για πρώτη φορά στα χρονικά της διοργάνωσης.

Η παραδοσιακή τελετή έναρξης για την υποδοχή όλων των αντιπροσωπειών θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Studio Gabriel στα Ηλύσια Πεδία στις 18:00. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το France TV και από το επίσημο κανάλι του διαγωνισμού στο YouTube.

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης θα είναι η Charlee Moss, κόρη της τελευταίας Γαλλίδας νικήτριας της Eurovision, το 1977, Marie Myriam.

Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης , τρεις θέσεις στη σειρά εμφάνισης θα καθοριστούν. Μετά από κλήρωση θα γίνουν γνωστές οι χώρες που θα ανοίξουν και θα κλείσουν το διαγωνιστικό κομμάτι της Κυριακής, καθώς επίσης και η σειρά εμφάνισης της διοργανώτριας Γαλλίας.

Οι υπόλοιπες 16 θέσεις της σειράς εμφάνισης θα γίνουν γνωστές μετά το πέρας της τελετής έναρξης, με όλες τις λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

19 χώρες θα διαγωνιστούν στον 19ο Παιδικό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, των οποίων οι συμμετέχοντες και τα τραγούδια τους είναι:

Η Junior Eurovision 2021 θα πραγματοποιηθεί στο La Seine Musicale, στο Παρίσι, στη Γαλλία την ερχόμενη Κυριακή 19 Δεκεμβρίου. Ο διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί από τη Γαλλία για πρώτη φορά μετά τη νίκη της Valentina στο διαγωνισμό του 2020 με το τραγούδι της “J’imagine”.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *