Junior Eurovision 2021: Στο Παρίσι η Dream Team με την αποστολή της Ρωσίας!

Στο Παρίσι βρίσκεται η Dream Team (Δημήτρης Κοντόπουλος, Ηλίας Κοκοτός και Philipp Kirkorov) μαζί με την αποστολή της Ρωσίας, προκειμένου να υποστηρίξουν την Tanya και να την βοηθήσουν να φέρει την τρίτη νίκη για την χώρα της, στον παιδικό διαγωνισμό της Eurovision.

H Junior Eurovision 2021 πραγματοποιείται την Κυριακή και σήμερα ξεκινούν οι πρόβες των 19 συμμετεχόντων. Η Ρωσία συμμετέχει με το τραγούδι Mon Ami και εμφανίζεται στην έβδομη θέση. Το τραγούδι έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και θεωρείται ως ένα από τα φαβορί για την νίκη στον διαγωνισμό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η Dream Team έχει επιμεληθεί όλη την εμφάνιση της Tanya και αυτός ήταν και ένας εκ των λόγων των τελευταίων ταξιδιών του Δημήτρη Κοντόπουλου και του Ηλία Κοκοτού στην Μόσχα.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Dream Team ασχολείται τόσο ενεργά (φανερά τουλάχιστον) με την Junior Eurovision και έρχεται σε μία χρονική στιγμή που όλα δείχνουν πως θα αναλάβει και την συμμετοχή της Ρωσίας στην  κανονική Eurovision.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως θα δούμε ένα πολύ εντυπωσιακό act επί σκηνής από την Tanya, μεταφέροντας το πολύχρωμα video clip του Mon Ami στην σκηνή του La Seine Musicale στο Παρίσι.

Η Junior Eurovision 2o21 θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, στις 17.00 ώρα Ελλάδας και μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσα από το επίσημο κανάλι του διαγωνισμού στο YouTube!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *