Junior Eurovision 2022: Στην Αρμενία θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός!

Η EBU και ο αρμενικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας AMPTV είναι στην ευχάριστη θέση να μας ανακοινώσουν ότι ο 20ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Junior Eurovision θα πραγματοποιηθεί στην Αρμενία τον επόμενο χρόνο.

Η 14χρονη Malena πήρε το τρόπαιο για την Αρμένια αφού συγκέντρωσε συνολικά 224 βαθμούς με το τραγούδι της “Qami Qami”!  Είναι η δεύτερη νίκη της Αρμενίας στο Διαγωνισμό και το 2022 η χώρα θα διοργανώσει τη Junior Eurovision για δεύτερη φορά, αφού το AMPTV έχει διοργανώσει τον διαγωνισμό στο Ερεβάν το 2011 μετά τον θρίαμβό τους την προηγούμενη χρονιά.

Ο Martin Österdahl, Εκτελεστικός Επόπτης του Διαγωνισμού Τραγουδιού Junior Eurovision, δήλωσε:

Cool, αριστοκρατική, σύγχρονη νικήτρια της Αρμενίας έθεσε ένα νέο πρότυπο για τον διαγωνισμό. Ο ενθουσιασμός τους για την εκδήλωση είναι απαράμιλλος και είμαστε ενθουσιασμένοι που το AMPTV θέλει να φιλοξενήσει την 20η έκδοση του JESC τον επόμενο χρόνο. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους για να σχεδιάσουμε μια πολύ ιδιαίτερη επετειακή έκδοση του σόου.

Ο Γενικός Διευθυντής της EBU Noel Curran πρόσθεσε:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που είδαμε την Αρμενία να κερδίζει για δεύτερη φορά τη Junior Eurovision στο Παρίσι αυτό το Σαββατοκύριακο και συγχαίρουμε την σκληρά εργαζόμενη αντιπροσωπεία της Maléna και του AMPTV για την εκπληκτική τους νίκη. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη διοργάνωση του 20ου Διαγωνισμού Τραγουδιού Junior Eurovision και αναμένουμε μια εξαιρετική συνεργασία μεταξύ της EBU και της AMPTV τους επόμενους μήνες.

Ο Hovhannes Movsisyan, Διευθύνων Σύμβουλος της Δημόσιας Τηλεόρασης της Αρμενίας δήλωσε:

Από την πρώτη κιόλας μέρα που κυκλοφόρησε το Qami Qami πιστεύαμε στη νίκη της Malena και ανυπομονούσαμε να φιλοξενήσουμε αυτό το σημαντικό γεγονός. Οι Αρμένιοι είναι πολύ ενθουσιασμένοι με την επιστροφή μας στην οικογένεια της Eurovision και ακόμη πιο ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουν αυτή τη θεαματική εκδήλωση την επόμενη χρονιά. Καλώς ήρθατε στην Αρμενία!

Η ημερομηνία και ο χώρος διεξαγωγής του Διαγωνισμού Τραγουδιού Junior Eurovision 2022 θα επιβεβαιωθούν τους επόμενους μήνες.

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *