Άγιος Μαρίνος: Στις 14 Ιανουαρίου στιγμιότυπα από τις ακροάσεις!

Στις 14 Ιανουαρίου, 22:10 η ώρα Ελλάδος ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Αγίου Μαρίνου, San Marino RTV, θα μεταδώσει εκπομπή μίας ώρας με τίτλο Aspettando il Festival – Una Voce per San Marino (Αναμονή για το φεστιβάλ – μια φωνή για τον Άγιο Μαρίνο). Η εκπομπή θα δείξει στιγμιότυπα από τις ακροάσεις που έγιναν στο Teatro Titano κατά τις περιόδους 13-19 Δεκεμβρίου αλλά και 3-11 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζουμε πως Έλληνες καλλιτέχνες οπως η Άρτεμις Ματαφιά αλλά και ο νικητής του Greek Idol Παναγιώτης Τσακαλάκος έχουν βρεθεί στον Άγιο Μαρίνο για την ακροασή τους και αναμένουν τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου. Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τον στιχουργό του “El Diablo” (Κύπρος 2021) Oxa καθώς και την Elis Mraz που βγήκε 2η στον εθνικό τελικό της Τσεχίας με το “Imma Be”.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Άγιος Μαρίνος θα πραγματοποιήσει εθνικό τελικό και η πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσει το «Una Voce per San Marino». Θα διεξαχθεί μεταξύ Δεκεμβρίου 2021 και Φεβρουαρίου 2022 και όλοι οι διαγωνιζόμενοι καλλιτέχνες θα χωριστούν αρχικά σε δύο κατηγορίες, “Emerging” και “Big”. Οι πρωτοεμφανιζόμενοι καλλιτέχνες θα προσκληθούν να μαθητεύσουν σε μια μουσική ακαδημία στο Teatro Titano στην πόλη του Σαν Μαρίνο από τις 13 έως τις 19 Δεκεμβρίου 2021 και από τις 5 έως τις 11 Ιανουαρίου 2022. Η ακαδημία θα λειτουργήσει ως προκαταρκτικό κάστινγκ. Τον Φεβρουάριο του 2022, μέσω μιας σειράς ημιτελικών και ενός τελικού θα αποφασιστούν οι 9 συμμετοχές που θα περάσουν στον Μεγάλο Τελικό. Οι πρωτοεμφανιζόμενοι καλλιτέχνες που θα καταταχθούν στους 3 πρώτους θα λάβουν χρηματικά έπαθλα 1000€, 2000€ και 7000€ αντίστοιχα.

Ο Μεγάλος Τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου 2022 στο Teatro Nuovo της Dogana. Συνολικά 18 καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν στον τελικό, εννέα πρωτοεμφανιζόμενοι και εννέα καταξιωμένοι, οι οποίοι θα προσκληθούν απευθείας από την Media Evolution Srl. Μια κριτική επιτροπή θα αποφασίσει τον νικητή, όπως επίσης τη δεύτερη και τρίτη θέση.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Πηγή: ESC Discord, San Marino RTV

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *