Αλβανία: Με ανανεωμένη εκδοχή το “Sekret” στην Eurovision 2022!

Η Ronela Hajati δήλωσε ότι επιθυμεί το τραγούδι της «Sekret» να ανανεωθεί ενόψει της Eurovision 2022.

Έχοντας κερδίσει το Festivali i Këngës 60 λιγότερο από μια εβδομάδα πριν, η Ronela Hajati άρχισε να ανυπομονεί για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022. Εμφανιζόμενη στο E diela shqiptare, η τραγουδίστρια εξήγησε ότι θέλει το τραγούδι της “Sekret” να ανανεωθεί πριν από τον διαγωνισμό στο Τορίνο.

Η Ronela θέλει το revamp του τραγουδιού της να γίνει στο Λονδίνο με τον παραγωγό Diztortion, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τους Shakira, David Guetta και Rita Ora. Η τραγουδίστρια επιθυμεί να διατηρήσει το τραγούδι τόσο στα αλβανικά όσο και στα αγγλικά με το κομμάτι «1,2,3, ta marsha» του τραγουδιού της να παραμένει στα αλβανικά. Τέλος, πρόσθεσε ότι ο τίτλος του τραγουδιού θα αλλάξει σε «Secret»!

Η Ronela Hajati επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Αλβανία στη Eurovision 2022 έχοντας κερδίσει την 60η έκδοση του Festivali i Këngës.

Ποια είναι η Ronela Hajati;

Η Ronela Hajati γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1989 στα Τίρανα, γνωστή και ως Ronela, είναι Αλβανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και χορεύτρια. Δείχνοντας ενδιαφέρον για τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία, η Ronela σπούδασε τόσο μπαλέτο όσο και πιάνο και συμμετείχε τόσο σε διάφορους διαγωνισμούς τραγουδιού και χορού πριν ακολουθήσει μια καριέρα στη μουσική. Η Ronela διακρίνεται για την ευελιξία της στη μουσική, το στυλ και την ερμηνεία. Συμμετείχε σε αρκετούς διαγωνισμούς αλβανικού τραγουδιού και χορού, όπως το Top Fest και το Kënga Magjike. Πολλά τραγούδια της έγιναν μεγάλες επιτυχίες, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η τύχη της Αλβανίας στην Eurovision 2022; Θεωρείτε αναγκαία την επιλογή ενός revamp ή προτιμάτε την αρχική εκδοχή του τραγουδιού;

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *