Αποκλειστικό: Στην Μόσχα η Dream Team για τις τελικές προετοιμασίες πριν την Eurovision 2022

Στην Μόσχα βρίσκεται από σήμερα ο Δημήτρης Κοντόπουλος, μαζί με τον Ηλία Κοκοτό. Εκεί θα συναντήσουν φυσικά τον Philipp Kirkorov, ενώ θα περάσουν και αρκετή ώρα στο studio, ολοκληρώνοντας ή ετοιμάζοντας τα project που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα παρουσιάσουν στην Eurovision 2022.

Ρωσία

Δεν είναι κρυφό, το έχει πει εξάλλου ο Philipp Kirkorov σε διάφορες περιστάσεις, πως η Dream Team εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα εκπροσωπήσει την Ρωσία στον προσεχή διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Δεν θα μπορούσε λοιπόν, την στιγμή που η δημόσια τηλεόραση της Ρωσίας κρατά ακόμη σιγή ιχθύος για τις προθέσεις της σε σχέση με τον διαγωνισμό, να μην σχετίζεται το ταξίδι αυτό και με την εκπροσώπηση της χώρας στο Τορίνο.

Ήδη διάφορα ονόματα φημολογούνται, με αυτό της Klava Koka και Alexander Panayotov, να βρίσκονται στην κορυφή των συζητήσεων και των σεναρίων. Το Eurovisionfun είναι σε θέση να γνωρίζει, πως η Dream Team έχει υποβάλει στο κανάλι Russia 1, περισσότερα του ενός τραγουδιού και βρίσκεται πλέον στην φάση της αναμονής των αποφάσεων.

Στην Ρωσία που σήμερα είναι Χριστούγεννα, αρέσκονται σε ανακοινώσεις της τελευταίας στιγμής. Σας υπενθυμίζουμε πως πέρσι είχε ανακοινωθεί κυριολεκτικά στο παρά πέντε η διεξαγωγή εθνικού τελικού, χωρίς την συμμετοχή των Little Big, κάτι το οποίο διαβάσατε πρώτα μέσα από το Eurovisionfun.

Αυτό που αναμένεται λοιπόν είναι η τελική ηχογράφηση αυτών των τραγουδιών που υπέβαλε η Dream Team στο κανάλι Russia 1, ώστε όλα να είναι έτοιμα να προχωρήσουν, μόλις πραγματοποιηθεί φυσικά και η επίσημη ανακοίνωση.

Αρμενία

Κάτι που επίσης δεν είναι κρυφό είναι η υποστήριξη του Philipp Kirkorov στον Saro Gevorgyan, νικητή του τελευταίου New Wave Festival. O Saro που βρίσκεται στο peak της καριέρας του, θεωρείται ως ένα από τα φαβορί για την εκπροσώπηση της Αρμενίας στην Eurovision 2022.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Saro (@sarogevorgyan)

Η δημόσια τηλεόραση της Αρμενίας, μετά την πρόσφατη νίκη της και στην Junior Eurovision, δεν έχει ακόμη ανακοινώσει πως θα επιλέξει τον εκπρόσωπό της στον διαγωνισμό, αν και οι περισσότερες πληροφορίες αναφέρουν πως θα πραγματοποιήσει μία εσωτερική επιλογή, στα πρότυπα που ακολούθησε η ΕΡΤ.

Σύμφωνα και πάλι με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, στην Μόσχα αναμένεται να συναντηθεί ο Saro, με τους Philipp Kirkorov, Δημήτρη Κοντόπουλο και Ηλία Κοκοτό, προκειμένου πιθανόν να δουλέψουν στο τραγούδι με το οποίο ο νεαρός καλλιτέχνης θα διεκδικήσει την εκπροσώπηση της Αρμενίας στο Τορίνο.

Ελλάδα

Τέλος, είναι συνήθεια πλέον για τον Δημήτρη Κοντόπουλο να κάνει τις τελικές μίξεις των τραγουδιών στα οποία συμμετέχει με τον οποιοδήποτε τρόπο, σε ένα από τα καλύτερα studio ηχογραφήσεων στη Μόσχα, τα VI Sound Studios, πάντα με την συνδρομή του Andrey Konoplev, κορυφαίου μηχανικού ήχου στην Ρωσία.

Με δεδομένο το γεγονός πως σύντομα η Amanda θα έρθει στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του video clip της ελληνικής συμμετοχής και ότι αυτή θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί, καταλαβαίνετε πως η πιθανότητα και η τελική μίξη της συμμετοχής μας να πραγματοποιηθεί στα VI Sound Studios, είναι κάτι παραπάνω από πιθανή.

Με πολλή δουλειά μπροστά της, εν όψει της Eurovision 2022 η Dream Team ετοιμάζεται για έναν ακόμη διαγωνισμό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις πληροφορίες σχετικά με την Dream Team στην Eurovision 2022!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *