Βόρεια Μακεδονία: Ακούστε τα υποψήφια τραγούδια του Za Evrosong!

Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό μέσα από τον λογαριασμό του τηλεοπτικού φορέα στο Facebook, η δημόσια τηλεόραση της Βόρειας Μακεδονίας, MRT, αποκάλυψε τα τραγούδια για το Za Evrosong, τον εθνικό τελικό της Βόρειας Μακεδονίας για την Eurovision 2022.

Οι έξι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στο εθνικό τελικό είναι (κάντε κλικ στον τίτλο του τραγουδιού για να το ακούσετε):

Μπορείτε να ψηφίσετε μια φορά το αγαπημένο σας τραγούδι ΕΔΏ

Υπενθυμίζουμε ότι η online ψηφοφορία άνοιξε και θα κρατήσει για 7 μέρες, έως τις 4 Φεβρουαρίου. Ο εθνικός τελικός θα πραγματοποιηθει στις 4 Φεβρουαρίου και ο νικητής θα αναδειχθεί με τα αποτελέσματα της διαδικτυακής ψηφοφορίας, καθώς και με την ψηφοφορία της διεθνούς κριτικής επιτροπής ειδικών σε αναλογία 50%: 50%.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Βόρειας Μακεδονίας στην Eurovision 2022!

Πηγή: MRT

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Music-Man
    Music-Man says:

    Με το πρώτο άκουσμα μου άρεσαν ολα! Τα “Flower of Sorrow”, “Circles’ “Superman” πιο πολύ, αλλα γενικά το επίπεδο ειναι πολύ καλό! Το “Superman” ειναι η καλύτερη τους επιλογή, ξεχωρίζει απο όλα, θα κάνει και σαματά πιστεύω και ειναι και πολύ ωραία φάτσα και ο τραγουδιστής!
    Φέτος η Βόρεια Μακεδονία θα τα πάει καλά. Έκτος, αν το σφάξουν ως act στην σκηνή.
    Χωρις να ξέρουμε τα αλλα τραγούδια, με κάποιο απο αυτά, νομίζω οτι περνάει τελικό και ειναι και στο δεύτερο μισό στον 2ο ημιτελικό και αν διαλέξουν το “Superman” και έχει και καλό staging και απόδοση στο τραγούδι, ε, μήπως κλείσει και τον ημιτελικό τους!

    Απάντηση
  2. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Πολύ μέτρια δυστυχώς όλα.
    Θα ξεχώριζα κάααπως το Circles και ίσως το Dreams που είναι τουλάχιστον πιο “ειλικρινές” γι’ αυτό που είναι αν και φοβερά ερασιτεχνικό (τουλάχιστον όπως ακούγεται στο βίντεο).
    Εν τω μεταξύ, τι επίπεδο A Junior οι στίχοι;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *