Γαλλία: Σύντομα οι ανακοινώσεις για το Eurovision France, c’est vous qui décidez!

Η Γαλλία είναι μία από τις χώρες που μέχρι τώρα έχει κρατήσει σιγή ιχθύος σχετικά με τα σχέδια της για την Eurovision 2022.

Μπορεί να γνωρίζουμε ότι ο εκπρόσωπος θα επιλεχθεί και φέτος μέσα από το σόου, Eurovision France, c’est vous qui décidez! αλλά δεν έχουν ανακοινωθεί ως τώρα ούτε οι καλλιτέχνες, ούτε τα τραγούδια που θα διαγωνισθούν για την εκπροσώπηση της χώρας, αλλά ούτε και η ημερομηνία διεξαγωγής, του εθνικού τελικού.

Οι τελικές ακροάσεις αλλά και τα γυρίσματα των τελικών υποψηφίων για τον Εθνικό τελικό της Γαλλίας, έγιναν στο Apollo Théâtre, στο οποίο είχε διεξαχθεί ο Εθνικός τελικός της Γαλλίας για το 2021 αλλά και το βιντεοκλίπ του Tom Leeb για την συμμετοχή του στην Εurovision 2020 με το “Mon alliée (The Best in Me), στις 4 Ιανουαρίου, χωρίς καμιά περαιτέρω λεπτομέρεια.

Και μπορεί η παραφιλολογία για τους πιθανούς υποψηφίους του εθνικού τελικού να είναι έντονη, αλλά τίποτα δε φαίνεται να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Την αγωνία των φανς, θέλησε να μετριάσει, η αρχηγός αποστολής της Γαλλίας στον Διαγωνισμό, Alexandra Redde-Amiel. Με ανάρτηση της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter, ανακοίνωσε ότι το Eurovision France, c’est vous qui décidez! θα επιστρέψει σύντομα, με πολλές εκπλήξεις. Όπως ανέφερε, χρειάζεται λίγη υπομονή πριν ανακοινωθούν οι νέες λεπτομέρειες για την γαλλική εθνική επιλογή.

Το 2021, τη Γαλλία εκπροσώπησε η ασημένια Barbara Pravi, όπου κατάφερε να φέρει την Γαλλία στην κορυφή μετά από 30 χρόνια με το “Voilà”!

https://www.youtube.com/watch?v=Unj9WbeLzRU

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Γαλλίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *