Ελλάδα: Ακούστε το καινούργιο κομμάτι της Stefania!

Πριν από λίγα λεπτά, η εκπρόσωπός μας στην Eurovision τα δύο τελευταία χρόνια, η αγαπημένη μας Stefania κυκλοφόρησε το καινούργιο της single με τίτλο “Wait no More

Στιχουργός του κομματιού είναι ο Fritz Rating, ενώ την μουσική υπογράφουν οι Yoshi Breen, Niels Zuiderhoek και Shannon Hilversum. Το τραγούδι αρχικά κυκλοφόρησε στο Spotify και στο YouTube μόνο με ήχο, ενώ αναμένεται σε λίγες ώρες ( Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 16:30 ώρα Ελλάδας) να κυκλοφορήσει στο YouTube και το βίντεο κλιπ.

Ακούστε το καινούργιο τραγούδι της Stefania:

Δείτε το επίσημο βίντεο κλιπ του “Wait no More” από την Stefania:

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Θα προτιμούσα να της γράφουν κομμάτια πιο κοντά στην ηλικία της. Νεανικά ποπ. Νομίζω χρειάζεται να βρει έναν καλό παραγωγό να της δίνει όμορφα κομμάτια για να ξεκινήσει σιγά σιγά να χτίζει ωραία δισκογραφία.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Και να φανταστείς κάποιοι πέρσι τέτοια εποχή έλεγαν: “που πάμε με το πιτσιρίκι, που δεν το ξέρει κανείς και θα γίνουμε ρεζίλι αν τραγουδήσει live”…
    Το ταλέντο και το μεράκι δεν μετριούνται σε views ή ακόλουθους στο Instagram!
    Συνέχισε έτσι Στεφανία, με σωστές επιλογές που αναδεικνύουν τόσο τη φωνή όσο και την ηλικία σου και γιατί όχι σε λίγα χρόνια να σε δούμε ξανά να εκπροσωπείς την χώρα μας….
    (Τα ίδια ισχύουν και για τη φετινή ταλαντούχα εκπρόσωπο μας, Amanda)

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *