Ευρυδίκη: “Δε θα πήγαινα ξανά στη Eurovision, το έχω κάνει 6 φορές”!

Στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του MEGA, «MEGA Καλημέρα», μίλησε η δημοφιλής τραγουδίστρια Ευρυδίκη. Η ίδια αναφέρθηκε σε διάφορες πτυχές της ζωής της, αλλά και στην Eurovision, στην οποία έχει βρεθεί έξι φορές.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου, αν πήγαινε ξανά στην Eurovision, η ίδια απάντησε:

Όχι δεν ξανά πήγαινα, το έχω κάνει πάρα πολλές φορές. Από 15 χρονών που ήταν η πρώτη φορά που τραγούδησα στην Eurovision, ως μέλος του φωνητικού γκρουπ, μέχρι και το 2007, που ήταν η τρίτη μου συμμετοχή ως σόλο ερμηνεύτρια, έχω συνολικά τραγουδήσει στην Eurovision, έξι φορές.

Δείτε όλες τις δηλώσεις της στο παρακάτω βίντεο:

Ευρυδίκη και Eurovision

Η Ευρυδίκη, συμμετείχε τρεις φορές στην Eurovision ως σόλο τραγουδίστρια και τρεις φορές κάνοντας τα φωνητικά. Εκπροσώπησε για πρώτη φορά την Κύπρο στην Eurovision το 1992 στο Μάλμε με το τραγούδι “Ταιριάζουμε”, όπου κατέλαβε την ενδέκατη θέση. Το 1994, εκπροσώπησε ξανά την Κύπρο στο Δουβλίνο με το τραγούδι “Είμαι Άνθρωπος Κι Εγώ”, όπου κατέλαβε πάλι την ενδέκατη θέση. Αυτό το τραγούδι προκάλεσε αμφιλεγόμενες αντιδράσεις από τους κριτικούς και το κοινό εξαιτίας της πολιτικής νύξης του τραγουδιού στο Κυπριακό. Από την άλλη, έγινε το αγαπημένο τραγούδι για την νίκη χάρη στους έθνικ ήχους του και την συναισθηματική ερμηνεία και παρουσία της Ευρυδίκης.

Το 2007 επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει για τρίτη φορά την Κύπρο, με το τραγούδι ”Comme Ci Comme Ça”, σε στίχους Ποσειδώνα Γιαννόπουλου και μουσική του Δημήτρη Κοργιαλά. Παρόλο που το τραγούδι απέσπασε θετικές εντυπώσεις, δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του διαγωνισμού.

Το 2008, εμφανίστηκε στον Παιδικό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στον οποίον ερμήνευσε το θεματικό τραγούδι του διαγωνισμού, ‘Fun in the Sun”, με τον τότε σύζυγό της Δημήτρη Κοργιαλά.

Η Ευρυδίκη συμμετείχε επίσης κάνοντας τα φωνητικά σε τρεις διαφορετικές χρονιές: το 1983, το 1986 και το 1987.

Θα θέλατε να δείτε την Ευρυδίκη ξανά στην Eurovision ή συμφωνείτε με την απόφαση της; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *