Η Ελένη Φουρέιρα απαντά: Με την Ελλάδα ή την Κύπρο ξανά στην Eurovision;

Στην εκπομπή του youtuber Fipster βρέθηκε καλεσμένη η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και στη δεύτερη θέση που κατέκτησε το 2018 εκπροσωπώντας την Κύπρο, δηλώνοντας ότι θα ήθελε να είχε κερδίσει αλλά πως όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε ποια χώρα θα επέλεγε αν η Ελλάδα και η Κύπρος της ζητούσαν να επιστρέψει στην Eurovision, η Ελένη Φουρέιρα απάντησε πως θα προτιμούσε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

Κοίταξε, με την Ελλάδα θα πήγαινα, γιατί με την Κύπρο το έχω κάνει και χαίρομαι πάρα πολύ που κατάφερα όλο αυτό που κατάφερα, αλλά με την Ελλάδα θα το έκανα βέβαια!

Ανοιχτή φάνηκε και στο ενδεχόμενο εκπροσώπησης της Αλβανίας, από όπου κατάγεται, σε περίπτωση που ήθελε οπωσδήποτε να πάει, της έκαναν την πρόταση και ήταν έτοιμη.

Αν ήταν η ίδια υπεύθυνη στην ΕΡΤ για την επιλογή του εκπροσώπου της Ελλάδας στην Eurovision, η Ελένη δήλωσε πως τα επόμενα χρόνια θα έστελνε την Evangelia, η οποία παρουσιάζει κάτι πολύ διαφορετικό, τον Κωνσταντίνο Αργυρό με ένα ωραίο λαϊκό με commercial μελωδία και την Josephine.

Παρακολουθήστε παρακάτω ολόκληρη την εκπομπή με την Ελένη Φουρέιρα στο κανάλι του Fipster:

Θα θέλατε να δείτε την Ελένη Φουρέιρα να εκπροσωπεί την Ελλάδα στον διαγωνισμό; Γράψτε μας στα σχόλια!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *