Ιρλανδία: Ακούστε το πέμπτο υποψήφιο τραγούδι για την Eurovision 2022!

Όπως σας ενημερώσαμε και στα προηγούμενα μας άρθρα, σήμερα πριν από λίγο, μέσα από την εκπομπή “Ryan Tubridy Show” του ραδιοφωνικού σταθμού RTÉ Radio 1, αποκαλύφθηκε το πέμπτο υποψήφιο τραγούδι που θα διεκδικήσει την εκπροσώπηση της Ιρλανδίας στο διαγωνισμό της Eurovision 2022.

Πρόκειται για το “One Night, One Kiss, One Promise” του Patrick o’ Sullivan και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Ποιος είναι ο Patrick o’ Sullivan

Ο Patrick O’Sullivan είναι γνωστός ως ο νικητής του σόου του RTÉ’s Last Singer Standing το 2021. Μεταξύ άλλων, στον τελικό διαγωνίστηκε με τη Janet Grogan, την οποία θα αντιμετωπίσει ξανά στο Late Late Eurovision Special, καθώς η Janet συμμετέχει επίσης στη διεκδίκηση της Ιρλανδικής συμμετοχής με το τραγούδι “Ashes of Yesterday “.

Πριν κερδίσει το Last Singer Standing, ο Πάτρικ πρωταγωνίστησε σε πολλές παραγωγές του West End στο Λονδίνο σε παραστάσεις όπως το The Book of Mormon και ο Dr. Doolittle. Το 2021, κυκλοφόρησε ένα χριστουγεννιάτικο single, το «The Hour Before Christmas».

Ο Nicky Byrne είναι ένας από τους τραγουδοποιούς του τραγουδιού “One Night, One Kiss, One Promise”. Είναι γνωστός ως μέλος του γκρουπ Westlife και εκπροσώπησε την Ιρλανδία το 2016 με το “Sunlight”.

Τα υπόλοιπα γνωστά τραγούδια

Η διαδικασία

Τα τραγούδια αυτά θα διαγωνιστούν στην ειδικού σκοπού εκπομπή Late Late Eurovision Special που θα αποτελέσει το φετινό εθνικό τελικό της Ιρλανδίας, που θα γίνει στις 4 Φεβρουαρίου, μαζί με τα υπόλοιπα τραγούδια.

Ραντεβού αύριο με το έκτο και τελευταίο υποψήφιο τραγούδι που θα ακούσουμε για πρώτη φορά μέσα από την ίδια εκπομπή, με το οποίο θα ολοκληρωθεί η εξάδα των συμμετοχών που θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της Ιρλανδίας στη Eurovision 2022 στο Τορίνο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ιρλανδίας στη Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *