Ιρλανδία: Ακούστε το τέταρτο υποψήφιο τραγούδι για την Eurovision 2022!

Πριν από λίγο διέρρευσε το τέταρτο υποψήφιο τραγούδι της Ιρλανδίας. Όπως σας ενημερώσαμε και στα προηγούμενα μας άρθρα, μέσα από την εκπομπή “Ryan Tubridy Show” του ραδιοφωνικού σταθμού RTÉ Radio 1, θα είχε αποκαλυφθεί το τέταρτο υποψήφιο τραγούδι που θα διεκδικήσει την εκπροσώπηση της Ιρλανδίας στο διαγωνισμό της Eurovision 2022 αλλά πάντα υπάρχουν τα απρόοπτα.

Πρόκειται για το “That’s Rich” της Brooke και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Ποια είναι η Brooke Scullion

Η Brooke Scullion είναι 23 χρονών και είναι τραγουδίστρια από τη Κομητεία Λοντοντέρρυ της Βόρειας Ιρλανδίας, η οποία έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στο The Voice UK 2020 όπου κατέληξε στην τρίτη θέση του τελικού. Είναι φοιτήτρια στην πανεπιστημιούπολη του Ulster University Magee. Η Brooke έχει τραγουδήσει στα φωνητικά του Nathan Carter. Είχε επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο στο μιούζικαλ School of Rock στο θέατρο Burnavon του Cookstown.

Τα υπόλοιπα γνωστά τραγούδια

Η διαδικασία

Τα τραγούδια αυτά θα διαγωνιστούν στην ειδικού σκοπού εκπομπή Late Late Eurovision Special που θα αποτελέσει το φετινό εθνικό τελικό της Ιρλανδίας, που θα γίνει στις 4 Φεβρουαρίου, μαζί με τα υπόλοιπα τραγούδια.

Ραντεβού μεθαύριο με το πέμπτο υποψήφιο τραγούδι που θα ακούσουμε για πρώτη φορά μέσα από την ίδια εκπομπή.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ιρλανδίας στη Eurovision 2022!

3 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *