Ιρλανδία: Ακούστε το τρίτο υποψήφιο τραγούδι για την Eurovision 2022!

Όπως σας ενημερώσαμε και στα προηγούμενα μας άρθρα, σήμερα πριν από λίγο, μέσα από την εκπομπή “Ryan Tubridy Show” του ραδιοφωνικού σταθμού RTÉ Radio 1, αποκαλύφθηκε το τρίτο υποψήφιο τραγούδι που θα διεκδικήσει την εκπροσώπηση της Ιρλανδίας στο διαγωνισμό της Eurovision 2022.

Πρόκειται για το “Ashes of Yesterday” της Janet Grogan και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Ποια είναι η Janet Grogan

Η Janet Grogan έγινε γνωστή ως vocalist του Alles kann besser werden από τον Xavier Naidoo, το οποίο κυκλοφόρησε στη Γερμανία (ήταν Νο. 6, 33 εβδομάδες), στην Αυστρία (ήταν Νο. 16, 26 εβδομάδες) και στην Ελβετία (ήταν Νο. 28, 26 εβδομάδες). Συνέθεσε το κομμάτι μαζί με τους Milan Martelli, Matthew Tasa και Xavier Naidoo.

Η Grogan ήταν ακόμα διαγωνιζόμενη στο The X-Factor UK στα τέλη του 2016, και έφτασε στη φάση Judge’s Houses, με την ομάδα της Sharon Osbourne.

Η Grogan έκανε επίσης φωνητικά για τον Nicky Byrne στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2016. Η Janet επέστρεψε στη σκηνή της Eurovision για τη συμμετοχή της Ιρλανδίας το 2018, ως μέρος της αποστολής του Ryan O’Shaughnessy στο “Together”. Είναι σαφές ότι έχει εμπειρία στον διαγωνισμό.

Το 2021, η Grogan συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο σοου του RTÉ One, Last Singer Standing. Ήταν η τελευταία παίκτρια που προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό. Στον τελικό, ερμήνευσε το «I Want to Dance with Somebody» της Whitney Houston. Τερμάτισε στην έκτη θέση.

Τα υπόλοιπα γνωστά τραγούδια

Η διαδικασία

Τα τραγούδια αυτά θα διαγωνιστούν στην ειδικού σκοπού εκπομπή Late Late Eurovision Special που θα αποτελέσει το φετινό εθνικό τελικό της Ιρλανδίας, που θα γίνει στις 4 Φεβρουαρίου, μαζί με τα υπόλοιπα τραγούδια.

Ραντεβού αύριο με το τέταρτο υποψήφιο τραγούδι που θα ακούσουμε για πρώτη φορά μέσα από την ίδια εκπομπή.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ιρλανδίας στη Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *