Ιρλανδία: Αύριο τα δύο πρώτα τραγούδια που θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της χώρας!

Η Ιρλανδία μετά τις δύο συνεχόμενες τελευταίες θέσεις στη φάση του ημιτελικού, επιστρέφει δριμύτερη με εθνικό τελικό και η συμμετοχή στην υποβολή αρχικών υποψηφιοτήτων ήταν μαζική, με 320 τραγούδια να φτάνουν στο RTÉ για την διεκδίκηση της εκπροσώπησης της Ιρλανδίας στη Eurovision 2022, όπως σας είχαμε ενημερώσει σε παλαιότερό μας άρθρο.

Ο επικεφαλής της Ιρλανδικής αποστολής Michael Kealy, είχε δηλώσει ότι το επίπεδο των συμμετοχών είναι πάρα πολύ υψηλό, τόσο ώστε η χώρα δε θα δυσκολευτεί να βρεί τα τραγούδια για τον εθνικό τελικό Late Late Eurovision Special.

Όπως αποκάλυψε, πριν από λίγο, ο Εθνικός Ραδιοτηλεοπτικός Φορέας της Ιρλανδίας RTÉ, τον επίσημο λογαριασμό του σταθμού στο Twitter, αύριο το πρωί 11:00 ώρα Ελλάδος, στην εκπομπή “Ryan Tubridy Show” του ραδιοφωνικού σταθμού RTÉ Radio 1, θα αποκαλυφθούν δύο από τα τραγούδια που θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της Ιρλανδίας στο διαγωνισμό της Eurovision φέτος.

 

Στην πορεία της εβδομάδας που μας έρχεται, θα αποκαλυφθούν άλλα τέσσερα τραγούδια, από τα οποία επίσης θα επιλεχθεί η φετινή υποψηφιότητα της Ιρλανδίας.

Τα αδύνατα δυνατά κάνει η ομάδα της Ιρλανδικός δημόσιας τηλεόρασης για να ανατρέψει τα αποτελέσματα της χώρας και να επιστρέψει η γιατί όχι και στην πρώτη δεκάδα.

Τν περσινή χρονιά, εκπροσώπησε την Ιρλανδία στη Eurovision η Lesley Roy, με το τραγούδι “Maps” και κατατάχθηκε τελευταία στην κατάταξη, στον πρώτο ημιτελικό, με 20 πόντους.

Πηγή: RTÉ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *