Ιρλανδία: Η Linda Martin επιθυμεί να επιστρέψει στην Eurovision σε ντουέτο με τον Johnny Logan!

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια Linda Martin, που κατέχει δύο θέσεις στο τοπ2 της Eurovision, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της, ότι θέλει να επιστρέψει για τρίτη φορά στη σκηνή του Διαγωνισμού.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως δεν θέλει να το κάνει μόνη της αλλά ως ντουέτο, με τον χρυσό νικητή του Διαγωνισμού, Johnny Logan.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να το πετύχουμε, αλλά χρειάζεται το σωστό τραγούδι και ξέρω ότι ο Johnny έχει την ικανότητα να το γράψει. Του το λέω συχνά και μου λέει: «Α, σε παρακαλώ, μην αρχίζεις!» Αλλά θα συνεχίσω να επιμένω γιατί ξέρω ότι υπάρχει αυτή η μπαλάντα ακόμα εκεί».

Μάλιστα, η Linda Martin επιθυμεί, να επαναφέρει τις δυνατές μπαλάντες στη Eurovision, σ έναν διαγωνισμό που τώρα διαθέτει πάρα πολλά τεχνάσματα αλλά δηλώνει και την προτίμηση της σε ένα αποκλειστικό τρόπο ψηφοφορίας:

«Έχει προχωρήσει πολύ ο Διαγωνισμός. Η προσοχή σου αποσπάται όταν έχεις κάποιον ντυμένο σαν μπανάνα. Υπάρχουν μισή ντουζίνα καταπληκτικές εμφανίσεις κάθε χρόνο, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη με το σύστημα ψηφοφορίας και αναρωτιέμαι αν οι σωστές συμμετοχές πηγαίνουν καλά. Νομίζω ότι είναι προφανές πως οι ψηφοφορίες μέσω τηλεφώνου είναι ένα σύστημα που κερδίζει μόνο χρήματα για τη Eurovision, αλλά δεν πιστεύω ότι έχει το σωστό αποτέλεσμα. Η Eurovision θα πρέπει να επιστρέψει μόνο με την ψηφοφορία κριτικής επιτροπής σε κάθε χώρα».

Τέλος, πρόσθεσε ότι πάρα πολλές συμμετοχές προσπαθούν τώρα να τραβήξουν μόνο τα βλέμματα για να πάρουν ψήφους, ενώ αποκάλυψε πως έκλεισε την τηλεόραση όταν πέρσι κέρδισε η Ιταλία με τους Måneskin, κατακρίνοντας την ημίγυμνη εμφάνιση του τραγουδιστή.

Η Linda Martin που συμμετείχε δύο φορές στην Eurovision, μία το 1984, με το τραγούδι Terminal 3 (2η θέση) και μία φορά το 1992, με το Why Me? (1η θέση), δηλώνει έτοιμη να κερδίσει ξανά την Eurovision.

Όπως είπαμε μαζί της θέλει τον χρυσό νικητή της Eurovision, Johnny Logan, ο οποίος είχε συνθέσει τις δύο συμμετοχές της στον Θεσμό με τη μία να κερδίζει, αλλά είναι και ο μοναδικός τραγουδιστής μέχρι σήμερα, που έχει κερδίσει το Διαγωνισμό δύο φορές, το 1980 με το τραγούδι What’s Another Year? και το 1987 με το Hold Me Now.

Θα θέλατε να ξαναδείτε στην Eurovision την Linda Martin και τον Johnny Logan; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ιρλανδίας στην Eurovision 2022!

Πηγή: extra.ie

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *