Ιταλία: Οι συμπαρουσιάστριες του Sanremo 2022!

Η αντίστροφη μέτρηση για το Festival di Sanremo 2022 έχει ξεκινήσει και ο καλλιτεχνικός διευθυντής Amadeus αποκαλύπτει, όσο πλησιάζει η πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, πληροφορίες για το τι θα δούμε κατά τις πέντε βραδιές του φεστιβάλ. Πριν λίγο, έφερε στη δημοσιότητα τα ονόματα των πέντε παρουσιαστριών που θα βρίσκονται δίπλα του τη καθεμία από τις βραδιές.

  • Τρίτη, 01/02: Ornella Muti, ηθοποιός με μακροχρόνια καριέρα στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, ευρέως αναγνωρισμένη στην Ιταλία αλλά και διεθνώς.

  • Τετάρτη, 02/02: Lorena Cesarini, ηθοποιός γνωστή κυρίως από την ιταλική σειρά Suburra: Blood on Rome η οποία από την έναρξη της το 2017 έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία εντός αλλά και εκτός της Ιταλίας.

  • Πέμπτη, 03/02: Drusilla Foer, καλλιτεχνικός χαρακτήρας/ρόλος και σταρ των social media δημιουργημένος από τον ηθοποιό Gianluca Gori.

  • Παρασκευή, 04/02: Maria Chiara Giannetta, ηθοποιός γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ιταλική σειρά Blanca, η οποία έκανε πρεμιέρα το 2021.

  • Σάββατο, 05/02: Sabrina Ferilli, ηθοποιός θεάτρου και κινηματογράφου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Sanremo 2022 και την συμμετοχή της Ιταλίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *