Κύπρος: Μιχάλης Χατζηγιάννης και Alex P ενώνουν τις δυνάμεις τους για την Eurovision 2022;

Πολύ καλά διαβάσατε αγαπητοί μας αναγνώστες, αφού σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε στην διάθεση μας το τραγούδι με το οποίο θα συμμετάσχει η Κύπρος στην Eurovision 2022 θα είναι μία σύνθεση του Μιχάλη Χατζηγιάννη και του Alex P και της ομάδας του.

Μέσα από την εκπομπή Με Αγάπη Χριστιάνα, ο Κωνσταντίνος Χάμπαλης, αρχισυντάκτης του περιοδικού Tv Mania, ανέφερε πως το ΡΙΚ βρίσκεται ακόμη στην φάση της αναζήτησης του τραγουδιού, αν και υπάρχει ένα τραγούδι που έχει τραβήξει τα βλέμματα των υπευθύνων. Το τραγούδι αυτό λοιπόν είναι μία σύνθεση του γνωστού Ελληνοκύπριου τραγουδοποιού Μιχάλη Χατζηγιάννη και του Alex P και της ομάδας του, του ελληνικής καταγωγής δημιουργού και παραγωγού με έδρα την Σουηδία.

Το ΡΙΚ μετά την ανεπιτυχή προσπάθεια εξασφάλισης του ανέκδοτου τραγουδιού του George Michael, αλλά και την διστακτικότητα με την οποία αντιμετώπισε το ενδεχόμενο αυτό, ο γνωστός Έλληνας καλλιτέχνης στον οποίο πρότειναν να ερμηνεύσει το τραγούδι στην σκηνή της Eurovision, στράφηκαν στην επιλογή του Μιχάλη Χατζηγιάννη ένα σενάριο εξάλλου που υπήρχε από το καλοκαίρι.

Το τραγούδι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας είναι mid tempo και έχει έθνικ vibes. Όπως είχαμε γράψει, ο ερμηνευτής για μία ακόμη χρονιά θα ανήκει στο δυναμικό της PANIK Records, αφού η συνεργασία του ΡΙΚ με την δισκογραφική εταιρεία συνεχίζεται και τα επόμενα χρόνια. Θυμίζουμε αυτό που ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γ. Αρσενάκος είχε αποκαλύψει προ μηνών, το talent show που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη χρονιά, με έπαθλο την εκπροσώπηση της Κύπρου στην Eurovision 2023.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision 1998 με το τραγούδι Γένεσις, καταλαμβάνοντας την ενδέκατη θέση, ενώ ο Alex P έχει συμμετάσχει ως συνθέτης στον διαγωνισμό τόσο με την Κύπρο (2012, 2018, 2019), όσο και την Ελλάδα (2007), αλλά και το Αζερμπαϊτζάν (2009).

Για μία ακόμη χρονιά λοιπόν το ΡΙΚ επικεντρώνεται αρχικά στην εύρεση τραγουδιού και στην συνέχεια στην αναζήτηση του καλλιτέχνη, που θα σηκώσει το βάρος της εκπροσώπησης της Κύπρου στον διαγωνισμό, ελπίζοντας αυτή την φορά σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα από το περσινό. Η επιλογή του Μιχάλη Χατζηγιάννη ως συνθέτη της συμμετοχής, έρχεται να επιβεβαιώσει τις δηλώσεις μελών της κυπριακής αποστολής, πως φέτος θα υπάρχουν εγχώριοι συντελεστές στην συμμετοχή. Το τραγούδι αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, ενώ οι όποιες επίσημες ανακοινώσεις πιθανότατα θα γίνουν τον επόμενο μήνα.

Update:

Σε επικοινωνία που είχε μέλος της κυπριακής αποστολής μαζί μας, μας αναφέρθηκε πως παρότι έγιναν συζητήσεις για το άνω αναφερόμενο σενάριο και συνεργασία, δεν είναι κάτι που φαίνεται να προχώρησε. Αναμένοντας πλέον τις επίσημες ανακοινώσεις …

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2022!

 

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Ευχαριστα νεα ειχε ξαναακουστει το ονομα του μιχαλη χατζηγιαννη με πιθανη ερμηνευτρια την Τανια Μπρεαζου δεν γνωριζω ομως αν ανηκει στην panik records.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Άρα ίσως να επαληθευτεί το σενάριο και η φήμες περί μπρεαζου; Αν δεν κάνω λάθος ανήκει στο δυναμικό της panik…
    Για να δούμε τι ετοιμάζει η Κύπρος…
    Προσωπικά αν ο ερμηνευτής είναι ο Πιτσινιαγκας το θεωρώ πολύ μεγάλο ρίσκο αφού στο live δεν το έχει, σε αντίθεση με την Μπρεαζου.
    Καλή επιτυχία όπως και να έχει!!

    Απάντηση
  3. gogos
    gogos says:

    Το ΡΙΚ βρίσκεται σε πλήρη πανικό (απ’ ότι φαίνεται), για να μη πω σε πλήρη διάλυση σε ότι αφορά την Eurovision.
    Το ένα “σενάριο” διαδέχεται το άλλο και σε 1μιση μήνα περίπου θα πρέπει να ανακοινωθεί μια ολοκληρωμένη συμμετοχή. Ειλικρινά δεν περίμενα τέτοιο μπάχαλο από ένα ραδιοτηλεοπτικό φορέα. Και να σκεφτεί κανείς ότι λίγο καιρό πριν “πολλοί” έλεγαν μακάρι η ΕΡΤ να παραδειγματιστεί από το ΡΙΚ.

    Και η ΕΡΤ στο παρελθον έχει κάνει μικρά ή μεγάλα ατοπήματα, αλλά εικόνα διάλυσης δεν θυμάμαι. Μακάρι ο σχεδιασμός για του χρόνου με το show να είναι σωστός και να αποφευχθούν οι φετινές καταστάσεις.

    Απάντηση
  4. Mary
    Mary says:

    Φαιδρό! Τελικά, ευτυχώς δεν πηγε με εμας η Φουρειρα, θα είχαμε μια ακομα δεκαετια αποτυχίες μετα την μεγαλη επιτυχία της.

    Ετσι κι αλλιως, η συνεργασία Αλεξ Πι και Χατζηγιαννη, ακουγεται τελειως ξεκουδουνη και παρα φυση. Βγαλτε ρε παιδια εκει στο Ρικ μια ανακοινωση να ερθουν 5 Κυπριοι με 5 τραγουδια και διαλεξτε! Επισης ειναι λαθος που διαλεγουν πρωτα τραγουδιστη και μετα τραγουδι! Επειδη εκατσε με Φουρειρα δεν σημαινει οτι θα συνεχισει.

    Ετσι ακριβως απετυχαν με Ταμτα και Τσαγκρινου, τις φορεσαν απο ενα τραγουδι που κατ’εμε ποτε δεν το εκαναν δικο τους!

    Απάντηση
    • Escfan
      Escfan says:

      Πως απέτυχαν με την Ταμτα και την Τσαγκρινου??? Αφού τους έφεραν την δεύτερη και τρίτη καλύτερη θέση που πήραν την τελευταία δεκαετία..

      Απάντηση
      • Miltos
        Miltos says:

        Απέτυχαν με την έννοια ότι οι θέσεις τους ήταν από αξιοπρεπείς (Τάμτα) έως μέτριες (τσαγκρινού) και δεν είχαν το αποτέλεσμα που όλοι περίμεναν μια θέση στην δεκάδα δηλαδή!

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *