Κύπρος: Το ΡΙΚ αναζητά ακόμα τραγούδι και τραγουδιστή!

Ο Κωνσταντίνος Χάμπαλης, αρχισυντάκτης του περιοδικού Tv Mania, βρέθηκε καλεσμένος στην μεσημεριανή εκπομπή του Alpha Κύπρου, «Με αγάπη Χριστιάνα» και έκανε αποκαλύψεις σχετικά με τη συμμετοχή του νησιού της Αφροδίτης στην Eurovision 2022.

Όπως αποκάλυψε, το ΡΙΚ, σε αντίθεση με άλλες χρονιές, έχει καθυστερήσει να ανακοινώσει τον καλλιτέχνη που θα το εκπροσωπήσει στην επερχόμενη Eurovision, καθώς πρώτα θα πρέπει να βρεθεί το κατάλληλο τραγούδι και μεταγενέστερα ο τραγουδιστής.

Μέχρι τώρα, το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, δεν έχει καταλήξει ούτε στο τραγούδι, ούτε στον καλλιτέχνη που θα βρεθεί στο Τορίνο, ωστόσο υπάρχει ένα τραγούδι που έχει τραβήξει τα βλέμματα αλλά η αναζήτηση συνεχίζεται.

Επιπλέον, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε, ότι ο τραγουδιστής ή η τραγουδίστρια θα προέρχεται και φέτος από τη δισκογραφική εταιρεία Panik Records, ενώ υπονόησε ότι ο υποψήφιος ίσως να είναι και ένα νέο ταλέντο, με χορευτικό τραγούδι.

Ολοκληρώνοντας, επιβεβαίωσε ότι από το 2023 το ΡΙΚ θα διοργανώσει συγκεκριμένο talent show όπου θα συμμετέχουν όποιοι θέλουν και ο νικητής θα είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, στην Eurovision.

Δείτε όλες τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο:

Μέχρι το ΡΙΚ να ανακοινώσει τον καλλιτέχνη που θα την εκπροσωπήσει στην Eurovision 2022, δείτε ποιοι 10+1  καλλιτέχνες, θα μπορούσαν να την εκπροσωπήσουν.

Ποιος πιστεύετε ότι θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2022; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

21 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Αλέξανδρος Σελέκος
    Αλέξανδρος Σελέκος says:

    Μακαρι να είναι η Ευαγγελία! Ταιριάζει με όλες τις περιγραφες (Panik Records, νέο ταλέντο, χορευτικό τραγούδι). Θεωρώ ότι θα ήταν πολύ σωστή επιλογή επειδή μπορεί να μένει σε παρόμοιο είδος με προηγούμενες συμμετοχές αλλα το στυλ της είναι πιο αυθεντικό, έχει παραπάνω ταυτότητα (δεν είναι φτηνιάρικο κομμάτι που απορρίφθηκε από την Σουηδία) και ελπίζω να έχει έστω και λίγους ελληνικούς στίχους.

    Απάντηση
  2. SimosCY
    SimosCY says:

    Ελπίζω να μην είναι έθνικ.
    Το ΡΙΚ πρέπει να μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και να αποβάλει την σκιά της Ελένης Φουρέιρα από πάνω του.

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Το Ρικ γενικά φέτος δεν έχει κανένα πρόγραμμα και είναι μια από τις ελάχιστες χώρες που πάει όπου την πάει ο άνεμος…
    Τη μία φήμες ότι το Ρικ σκέφτεται να πλησιάσει την Καλομοίρα μετά την απόσυρση της από την ελληνική επιλογή
    Την άλλη δηλώσεις ότι θέλει αποκλειστικά Κύπριους συνθέτες/δημιουργούς ή έστω ερμηνευτές (φήμες για μπρεαζου με τραγούδι μπαλάντα του Χατζηγιάννη)
    Μετά φήμες ότι σκέφτεται για ακυκλοφόρητο τραγούδι του M. George (οσο προβληματικό και αν ακούγεται)
    Τώρα γίνονται αναφορές για χορευτικό τραγούδι από ερμηνευτή/τρία του δυναμικού της panik, που από τις περιγραφές θα μπορουσε να είναι η Evangelia (με 1 από τα 3 τραγούδια που έστειλε και στην ΕΡΤ) η οποία όμως δήλωσε πρόσφατα ότι θα πήγαινε στη Eurovision μόνο με δικό της κομμάτι…
    Γενικά ο,τι του φανεί και ο χρόνος περνάει…
    Ελπίζω στο τέλος να επιλέξουν κάτι καλό.
    Όπως και να έχει καλη επιτυχία στην Κύπρο μας και καλά μυαλά στο ΡΙΚ που για την ώρα φαίνεται να πράττει σπασμωδικά και να αφήνει να ακούγονται διάφορα σενάρια τα οποία είναι αντικρουόμενα μεταξύ τους.

    Απάντηση
  4. Benedictos
    Benedictos says:

    Σε ελεύθερη μετάφραση, το τραγούδι που έχει τραβήξει τα βλέμματα είναι το Δυνατατατατα και αν δεν βρεθεί κάτι άλλο σύντομα θα στείλουν αυτό και θα ξενοιασουν.

    Απάντηση
  5. KostasEV
    KostasEV says:

    Απορώ πως η Κύπρος δεν πλησίασε τον Θεοφάνους ως συνθέτη που ξέρουμε πως ό,τι και αν γράψει είναι καταπληκτικό. Έχει τεράστια εμπειρία στον χώρο και είναι και Κύπριος.
    Μπορεί και να το έκανε και να αρνήθηκε, βέβαια.
    Έχει και Χατζηγιάννη και Παπαδόπουλο που γράφουν πάντως.
    Αν φωτογραφίζεται ο Πιτσίνιαγκας λίγο τραγικό, δε θεωρώ ότι είναι ακόμα έτοιμος σε καμία περίπτωση.

    Απάντηση
  6. Mary
    Mary says:

    Το έχουμε ξαναπεί, βαρύ πλανάται το φάντασμα της Φουρέιρα πάνω από το νησί. Τους έκανε καλό γιατί τους έβγαλε από την αφάνεια, αλλά τους έκανε και μεγάλο κακό.

    Η Κύπρος εκμεταλλεύτηκε την δυναμική της Ελλάδας όσο αυτή είτε δεν έστελνε καλές συμμετοχές είτε έδειχνε αδιαφορία….

    Τώρα πια που η Ελλάδα επέστρεψε δυναμικά, η Κύπρος ξεθωριάζει και επιστρέφει στο μέγεθος που της αναλογεί ως χώρα στον διαγωνισμό.

    Δυστυχώς η ευτυχώς, δεν είναι σύνηθες να πηγαίνουν ταυτόχρονα και οι δύο χώρες καλά στον διαγωνισμό….Όσο για τον Τατατα ε αυτό θα είναι η απόλυτη γελοιοποίηση.

    Απάντηση
  7. Konstantinos
    Konstantinos says:

    Πάντως ο Πιτσινιαγκας πριν λίγες ώρες ανέβασε στορυ ότι είναι Κύπρο…
    Βρε παιδιά εγώ γιατί πιστεύω ότι θα έκανε χαμό στην Ευρώπη το τραγούδι και θα ψηφιζόταν αρκετά;

    Απάντηση
    • Benedictos
      Benedictos says:

      Χαμό μπορεί να έκανε όντως στο televoting, στις επιτροπες αστο καλυτερα. Αλλά το θέμα είναι ότι το Ρικ δεν έχει πάρει ακόμα την τελική απόφαση και ο λόγος είναι ότι υπάρχουν δεύτερες σκέψεις, από φόβο μήπως κατηγορηθούν ότι στέλνουν ουσιαστικά ένα τραγούδι σχεδόν τουρκικό, ή, σε κάθε περίπτωση, μεσοανατολιτικο σε υφος. Για αυτό ψάχνουν μήπως βρουν κάποιο άλλο κομμάτι συντομα που να κάνει εξίσου χαμό, αλλά σε κάθε περίπτωση και να μη βρουν απλά θα κάνουν μια 3λεπτη Eurovision βερσιον του Δυνατα.

      Απάντηση
    • gogos
      gogos says:

      Και για το “Mata Hari” πολλοί πίστευαν ότι θα σαρώσει, αλλά δεν… και δικαίως κατ’ εμε.
      Νομίζω ότι αν επιλέξουν το “Δυνατά τα τα τα”, ίσως και να δούμε την Κύπρο και εκτος τελικού! Ειδικά αν φέτος υπάρχουν καλές συμμετοχές, τότε με τον Πιτσίνιαγκα σίγουρα θα θυμηθεί το νησί της Αφροδίτης, τις πολύ άσχημες μερες του διαγωνισμού…

      Απάντηση
    • Γιώργος Eurovision
      Γιώργος Eurovision says:

      Άμα τραγουδήσει έτσι πως τραγουδούσε στο House of fame τότε… Χαμός θα γίνει στην Κύπρο αλλά για άλλο λόγο
      Στο house of fame τον υποστήριζα γιατί είχε μια εξέλιξη αλλά δεν νομίζω να είναι ακόμη έτοιμος

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *