Κ. Μαραβέγιας: Εκπρόσωπο της καλής ελληνικής pop μουσικής σκηνής χαρακτηρίζει την Αντωνία Καούρη!

Ένας από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της σύγχρονης γενιάς – ο Κωστής Μαραβέγιας, είχε καλεσμένη χθες στην εκπομπή του Δυνατά στην ΕΡΤ, την ταλαντούχα Αντωνία Καούρη. Ανάμεσα σε όσα ενδιαφέροντα ειπώθηκαν, ο Κωστής Μαραβέγιας χαρακτήρισε την Αντωνία Καούρη που δεν κρύβει την επιθυμία της να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision, ως εκπρόσωπο της καλής ελληνικής pop μουσικής.

Μέσα από τα αναρίθμητα live της ανά την Ελλάδα, αλλά κυρίως από την συμμετοχή της στο The Voice of Greece, έγινε γνωστή η Αντωνία Καούρη.

Στην εκπομπή Δυνατά του Κωστή Μαραβέγια βρέθηκε χθες το βράδυ καλεσμένη η Αντωνία, όπου τραγούδησε ζωντανά, αλλά μίλησε και για την επαγγελματική της πορεία. Ο πετυχημένος μουσικός αναφέρθηκε στις ομοιότητες που έχει με την καλεσμένη του, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι για να έναν ερμηνευτή να έχει ολοκληρώσει και μουσικές σπουδές σε ωδείο, όπως δηλαδή η Αντωνία Καούρη.

Η Αντωνία Καούρη δεν θα μπορούσε να μην ερμηνεύσει και μία unplugged εκδοχή του τραγουδιού που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες από την MINOS EMI, το Έτσι Είναι Οι Σχέσεις της Ηρούς, σε παραγωγή και ενορχήστρωση από τον Δημήτρη Κοντόπουλου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εμφανίσεις της Αντωνίας Καούρη στην εκπομπή Δυνατά στο παρακάτω βίντεο, μετά το 1.34.00, ΕΔΩ.


Σας υπενθυμίζουμε πως η Αντωνία Καούρη σχολιάζοντας πρόσφατα την συνεργασία της με τον Δημήτρη Κοντόπουλο καθώς και το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision ανέφερε, πως ο Έλληνας έμπειρος συνθέτης θα ήταν ένας λόγος να συμμετάσχει στον διαγωνισμό.

Μετά τη συνεργασία σου με τον έμπειρο στον διαγωνισμό της Eurovision, Δημήτρη Κοντόπουλο, έχεις σκεφτεί να εκπροσωπήσεις την Ελλάδα είτε μαζί του είτε με κάποια άλλη ομάδα;

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και θαυμάζω πολύ. Επίσης είναι ένας άνθρωπος τον οποίο εμπιστεύομαι και για αυτόν τον λόγο ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να σκεφτώ να συμμετάσχω στο διαγωνισμό της Eurovision. Για την ώρα απολαμβάνω τη πρόσφατη συνεργασία μας με το τραγούδι «Έτσι είναι οι σχέσεις».

Κάτι λοιπόν μας λέει πως θα την δούμε σύντομα να διεκδικεί την ελληνική εκπροσώπηση στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Μέχρι τότε απολαύστε το Έτσι Είναι Οι Σχέσεις, από την Αντωνία Καούρη:

Θα θέλατε να δείτε την Αντωνία Καούρη εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Eurovision; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

1 reply
  1. Manos
    Manos says:

    Όμορφη παρουσία και ιδιαίτερη φωνή. Για να την αναφέρετε προφανώς και θα παίζει το σεναριο να μας εκπροσωπήσει του χρόνου. Δεν θα ήμουν αντίθετος. Χαίρομαι που η ΕΡΤ πλέον στέλνει τελείως διαφορετικα πράγματα, κοιτώντας την ποιότητα και όχι την δημοφιλία.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *