Λετονία: Δεν είναι έτοιμη η τελική εκδοχή του τραγουδιού της Aminata!

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο, χθες δημοσιεύθηκαν τα 16 υποψήφια τραγούδια του Supernova 2022, του εθνικού τελικού της Λετονίας. Ανάμεσα στις υποψηφιότητες ξεχώρισε εκείνη της Aminata Savadogo, που στην Eurovision 2015 με το “Love Injected” έφερε την Λετονία στην 2η θέση της βαθμολογίας των επιτροπών, και στην 6η θέση της συνολικής κατάταξης.

Φέτος, διαγωνίζεται στον εθνικό τελικό της χώρας της με την μπαλάντα “I’m Letting You Go”. Σύμφωνα όμως με πρόσφατη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Λετονής τραγουδίστριας, η εκδοχή του τραγουδιού που είδε χθες το φως της δημοσιότητας δεν είναι παρά ένα demo, ενώ η τελική εκδοχή θα κυκλοφορήσει σύντομα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AMINATA (@aminata_savadogo)

Δεν είναι πια μυστικό, και – Ναι! Είναι αλήθεια! Φέτος συμμετέχω ξανά στο Supernova!
Ανησυχώ; – Ναι, πολύ! σίγουρα!!! Αυτή τη στιγμή η δουλεία και η διαδικασία προετοιμασίας είναι ακόμα σε εξέλιξη! Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στηρίζουν σε αυτό το ταξίδι!
Υστερόγραφο. Βλέπω ότι το τραγούδι έχει ήδη δημοσιευτεί στο YouTube ενώ δεν έπρεπε να κυκλοφορήσει ακόμα και κάποιοι μου ζητούν ήδη το φωνητικό κομμάτι για ρεμίξ… Παρακαλώ, να ξέρετε ότι δεν είναι η επίσημη κυκλοφορία, είναι απλώς ένα demo! Λοιπόν, φίλοι μου, σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη και τα καλά σας λόγια, αλλά σας ζητώ να κάνετε λίγη υπομονή και να περιμένετε μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα το τραγούδι! Αυτό θα γίνει πολύ σύντομα!!!

Το υποψήφιο τραγούδι της Aminata, I’m Letting You Go” :

Ακούστε τα υπόλοιπα υποψήφια τραγούδια του Supernova 2022 ΕΔΩ.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με ανακοίνωση του κρατικού καναλιού της Λετονίας, στις παραπάνω 16 συμμετοχές θα προστεθεί μία 17η, η οποία θα επιλεγεί μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας που θα διεξαχθεί από τις 10 ως τις 14 Ιανουαρίου.

Πιστεύετε ότι η Aminata θα καταφέρει να κερδίσει και πάλι ή προτιμάτε κάποιο άλλο από τα υποψήφια τραγούδια; Γράψτε μας στα σχόλια παρακάτω! Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Λετονίας στην Eurovision 2022!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Η Λετονία μας έχει χαρίσει μερικά μικρά αριστουργήματα μέσα από τον εθνικό της τελικό όλα αυτά τα χρόνια:
    Sad Trumpet, Revelation, Nefelibata, Esamiba. Συν το Love Injected φυσικά.

    Απάντηση
  2. T.R
    T.R says:

    Oi pithanotita na epilegi I Aminata ine megali logo tis epitihimenis simmetohis to 2015. To tragoudi ine kaloutsiko, tipota to idiaitero vevea alla ehi poli dinati foni. An stiloun tin Aminata tha “xekolisi” I Latvia apo tin televtea thesi stous imitelikous.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *