Λιθουανία: Με πολλές αξιώσεις επιστρέφει στο “Pabandom iš Naujo!” η Ieva!

Η Ieva Zasimauskaite φιλοδοξεί να επιστρέψει μετά από τέσσερα χρόνια στην σκηνή της Eurovision, αφού συμμετέχει και πάλι στον εθνικό τελικό της Λιθουανίας για τον διαγωνισμό.

Όπως είχαμε αποκαλύψει μέσα από τα social media μας είμαστε από τους τυχερούς που ακούσαμε το I’ll Be There προκαταβολικά. Φυσικά το τραγούδι είναι στο γνώριμο ύφος και στυλ της Ieva. Είναι μία μπαλάντα, με όχι τόσο αργό τέμπο όπως η συμμετοχή της το 2018. Το τραγούδι χτίζεται καθ΄όλη την διάρκεια του. Ξεκινά με μία πιο απλή ενορχήστρωση ενώ στο δεύτερο κουπλέ γεμίζει και ακούμε και κάποια κρουστά. Η μελωδία του είναι ευκολομνημόνευτη, ενώ η ερμηνεία της Ieva γεμίζει από συναισθήματα και εικόνες τον ακροατή. Στην γέφυρα το τραγούδι γίνεται ακούστικ, για να ολοκληρωθεί με ένα ήσυχο μελωδικό σβήσιμο.

Η εμφάνιση της Ieva στον δεύτερο προκριματικό του Pabandom iš Naujo! αναμένεται λιτή αλλά εντυπωσιακή. Σήμερα ξεκίνησαν οι πρόβες και αυτό που μπορούμε να σας αποκαλύψουμε είναι ότι θα δούμε μία αρκετά διαφορετική Ieva σε σχέση με την προηγούμενη συμμετοχή της. Θα δούμε περισσότερο την θηλυκή πλευρά της, χωρίς φυσικά πάντα να χάνεται η κομψότητά της.

Το videoclip του I’ll Be There θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 15/1, την ίδια ημέρα δηλαδή που η Ieva θα το παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά, κατά την διάρκεια του δεύτερου προκριματικού γύρου του Pabandom iš Naujo!.

Μέχρι τότε ας θυμηθούμε ακόμη μία φορά το When We’ re Old, με το οποίο η Ieva κατέκτησε την δωδέκατη θέση στην Eurovision 2018.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Λιθουανίας στην Eurovision 2022!

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *