Μαυροβούνιο: Με την Vladana Vucinic στην Eurovision 2022;

Λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου, ο τηλεοπτικός φορέας του Μαυροβούνιου RTCG, ανακοίνωσε ότι o εκπρόσωπος που επιλέχθηκε θα γίνει γνωστός στις 4 Ιανουαρίου.

Από χθες το RTCG μας παρουσιάζει στο Twitter με ενδείξεις ποιος μπορεί να είναι ο επόμενος εκπρόσωπος της χώρας. Όλα ξεκίνησαν χθες με αυτό το μωρό.

Αυτό το 6 μηνών μωρό ονειρευόταν να τραγουδήσει στην Eurovision εδώ και καιρό. Και αυτός είναι ο τραγουδιστής που πρόκειται να εκπροσωπήσει το Μαυροβούνιο στο Τορίνο! Μπορείτε να μαντέψετε ποιος είναι;

Ψάχνοντας τους καλλιτέχνες από το Μαυροβούνιο, πολλοί φανς πιστεύουν το μωρό στην φωτογραφία είναι η  Vladana Vucinic. Η Vladana είχε αναρτήσει μια φωτογραφία της στο Instagram όταν ήταν μωρό που πραγματικά μοιάζουν πάρα πολύ.

Σήμερα άλλο ένα στοιχείο αποκαλύφθηκε:

Knez, Isak Šabanović, Milena Vučić, Nina Petković, Boban Rajović, Rambo Amadeus, Danica Crnogorčević, Dado Polumenta είναι τα πιο γνωστά ονόματα. Ένας από αυτούς θα εκπροσωπήσει το Μαυροβούνιο στην Eurovision 2022 ή είναι κάποιος άλλος; 

Ο εκπρόσωπος του Μαυροβουνίου έχει ήδη εμφανιστεί στo Montevizija. Ήταν όμως στο αγωνιστικό κομμάτι, ή ως interval act…; Χμ… 🤔

Από τα στοιχεία που έχουν δώσει, η Vladana πληροί τις προϋποθέσεις αφού συμμετείχε στο Montevizija 2005 με το τραγούδι “Samo moh nikad njen”.

Πιστεύετε πως είναι η Vladana Vucinic η επόμενη εκπρόσωπος του Μαυροβουνίου ή είναι κάποιος άλλος;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Μαυροβουνίου στην Eurovision 2022!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *