Μαυροβούνιο: Ο Darko Dimitrov συνθέτης της συμμετοχής!

Πριν από λίγες ώρες η δημόσια τηλεόραση του Μαυροβουνίου ανακοίνωσε την Vladana Vučinić ως την εκπρόσωπο της χώρας για την Eurovision 2022. Η ίδια με δημοσίευση της στο Instagram αποκαλύπτει πως ο διάσημος δημιουργός Darko Dimitrov είναι ο συνθέτης της συμμετοχής της.

Μπορώ να πω επίσημα πως φέτος θα έχω την τιμή να εκπροσωπήσω την χώρα μου – το Μαυροβούνιο 🇲🇪 στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο (Ιταλία)

Η πρόσφατη τραγωδία που συνέβη στην οικογένειά μου με συνέτριψε… Το τραγούδι αφορά ένα απερίγραπτο θαύμα που απλώς «πέταξε» από μέσα μου και μπορώ ελεύθερα να πω ότι δεν είναι τίποτα άλλο παρά η καρδιά μου σπασμένη σε μικρά κομμάτια, μεταμορφωμένη σε μουσική και λέξεις.

Αυτά είναι όσα μπορώ να ανακαλύψω για τώρα… και ένα πράγμα που ξέρω στα σίγουρα είναι ότι αυτό  το τραγούδι θα ζήσει μέσα στις καρδιές των ανθρώπων,  και ελπίζω να έχει σημαντική επιρροή πάνω τους, ανά τον κόσμο, σε αυτές τις δύσκολες περιόδους για όλους μας.

Ειδικά ευχαριστώ στον συν-συγγραφέα και παραγωγό, Ντάρκο Ντιμιτρόφ, που το διαμόρφωσε να ακούγεται δυναμικό, όπως μόνο αυτός μπορεί.

Λίγα λόγια για τον Darko Dimitrov:

Ο Darko Dimitrov είναι παραγωγός και συνθέτης από την Βόρεια Μακεδονία, γεννημένος στις 21 Ιανουαρίου του 1973. Είναι γνωστός για τη Γιουγκοσλαβική maistream ποπ μουσική. Οι μελωδίες του που επηρέασαν τις γύρω Βαλκανικές χώρες. Έχει λάβει διεθνή αναγνώριση δουλεύοντας με διάσημους ξένους καλλιτέχνες

Κάποιες από τις συμμετοχές του στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision:

  • Ninanajna από την Elena Risteska (Βόρεια Μακεδονία 2006, 12η θέση
  • Kruna από την Nevena Božović (Σερβία 2019, 18η θέση)
  • Proud από την Tamara Todevska (Βόρεια Μακεδονία 2019, 7η θέση)
  • Fall from the Sky από την Arilena Ara (Αλβανία 2020, ακυρώθηκε)
  • You από τον Vasil Garvanliev (Βόρεια Μακεδονία 2020, ακυρώθηκε)
  • LOCO LOCO από τις Hurricane (Σερβία 2021, 15η θέση)

Το Μαυροβούνιο είναι η τρίτη χώρα της πρώην Γιουγκοσλαβίας, που εκπροσωπεί ο Darko Dimitrov και η τέταρτη συνολικά, αν συμπεριλάβουμε και την Αλβανία του 2020, την χρονιά δηλαδή που ο διαγωνισμός ακυρώθηκε.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία ανακοίνωσης του τραγουδιού με το οποίο θα διαγωνισθεί η Vladana στην Eurovision 2022.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή του Μαυροβουνίου στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *