Μολδαβία: Περισσότερες υποψηφιότητες από το εξωτερικό!!

Σύμφωνα με την Οργανωτική Επιτροπή, μέχρι στιγμής οι περισσότερες από τις αιτήσεις που έχουν ληφθεί υποβάλλονται από άτομα από το εξωτερικό. Αυτό δείχνει ένα αυξανόμενο διεθνές ενδιαφέρον για αυτόν τον μουσικό διαγωνισμό, αλλά σημειώστε ότι μόνο καλλιτέχνες με μολδαβική υπηκοότητα μπορούν να συμμετέχουν.

Η εθνική επιλογή για την Eurovision 2022 θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις. Μετά την εξέταση των συμμετοχών, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 25 και 28 Ιανουαρίου, η ζωντανή ακρόαση των διαγωνιζομένων θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου.

Πέρσι η Μολδαβία εκπροσωπήθηκε στο Ρόττερνταμ των Κάτω Χωρών από τη Natalia Gordienko και το τραγούδι Sugar. Στον 2ο ημιτελικό προκρίθηκε στην 7η θέση, ενώ στον Μεγάλο Τελικό κατέλαβε την 13η θέση με 115 βαθμούς.

https://youtu.be/5I_1GTehgkI

Πιστεύετε πως φέτος θα υπάρξει κάποια υποβληθείσα συμμετοχή που θα φέρει καλύτερο αποτέλεσμα για τη χώρα; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun.com για όλα τα νέα σχετικά με τη συμμετοχή της Μολδαβίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022 στο Τορίνο της Ιταλίας.

Πηγή: eurovisionin.com

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *